La Moncloa no veu cap problema en què l’Estat pagui el personal de Joan Carles a l’estranger

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha afirmat que no cal "esquinçar-se les vestidures"

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha afirmat que no cal “esquinçar-se les vestidures” pel fet que l’Estat espanyol pagui els assistents que Joan Carles I té als Emirats Àrabs Units. Segons publica ‘eldiario.es’, Patrimoni Nacional, que depèn del Ministeri de Presidència que dirigeix Carmen Calvo, paga les nòmines i els viatges dels empleats de confiança del rei emèrit a l’estranger. Joan Carles I tindria tres ajudants de cambra, que són personal de lliure assignació. “Tampoc tinc perquè sobresaltar-me per aquesta qüestió si establim que ha de tenir protecció”, ha dit Campo en una entrevista aquest dijous al matí a ‘RTVE’. El ministre de Justícia ha destacat que la monarquia fa un “esforç permanent per la transparència”. Campo també ha defensat l’oposició del PSOE a la comissió d’investigació sobre les targetes opaques de la família reial al Congrés. Segons el ministre de Justícia, els socialistes han estat “tremendament coherents” perquè “mantenen el criteri que el parlament controla al govern però no a la institució de la corona”.

Pel que fa a la possibilitat de reformar la monarquia, Campo ha dit que s’ha d’abordar amb “assossec” i amb “un enorme consens”, ja que és una qüestió de la part “superprotegida” de la Constitució.

Comentaris

  Lisa 15/01/2021 11:16 am
  No es estrany que als mamporreros de la monarquia, els hi estigui bé que se li paguin tots els gastos i vicis, però els que paguem som nosaltres, la gent que treballem, i a.mi no em sembla gens bé, destinar ni un cèntim dels que guanyo a mantenir a un putero, lladre, viciós, possar per un dictador genocida, i que ademès ningú a votat!
  ¡Ser español es un insulto! 15/01/2021 10:28 am
  Campechano chorizo, putero y maltratador. Y todos a pagarle las copas... sois la puta risa de Europa! A parte de adoctrinados, aborregados y figuritas de pesebre. Y que el subnormal que diferencia el español del castellano, si puede, que nos lo explique... sin mirar la Wikipedia...
  Els apanyols 15/01/2021 9:02 am
  "La monarquia fa un “esforç permanent per la transparència”", si es que, es clar, "transparència" significa "opacitat". En Espanya juguem al joc del món al revés, je, je "opacitat" es "transparència", "corrupció" es "fer un servei al poble", "periodismo" es "más periodesmo", "justícia" es "pels meus collons morenus", etc etc etc... Es que está equivocat el món, nosaltrus, els apanyols, mai estem equivocats.
  L'oBSERVADOR ASTORAT 15/01/2021 7:15 am
  Espanya està deixant el món perplex, amb una perplexitat metafísica, davant un problema que fa rebentar la lògica racional: un país que es deixa espoliar pel seu monarca sense dir res. Sense que els polítics diguin res. Sense que diguin res els mitjans. Ans al contrari: amagant-ho tot. Sense vergonya. ESPANYA DEFINITIVAMENT IRREFORMABLE !!!!!!
  Joan 14/01/2021 9:51 pm
  No vull opinar.
   Doncs si, s'ha d'opinar 14/01/2021 10:13 pm
   Perquè a part de l'aspecte moral, ètic i polític, és amb els NOSTRES diners que els paguen. O sigui que ens fan còmplices ni que no volguem.
  Ton 14/01/2021 7:08 pm
  Aquesta xusma no veu problema enlloc. Quina colla de caradures.
  Xavi 14/01/2021 5:58 pm
  aii quina merda de pais que es Espanya.
  RAMON A 14/01/2021 5:14 pm
  Es sorprenen el nivell rastrer que te el gobern de borbonia
   Ganxò 15/01/2021 7:54 am
   Perdó company: A la Ñ ja fa tems que no t'ha de sorprendre res. És la Ñ
  Ganxò 14/01/2021 5:04 pm
  Això ! Justament un ministre de justícia és el que ens posa la vaselina amb el dit de ET. Amen
  Fart 14/01/2021 4:43 pm
  Luis no me acuerdo. Que és la nación española?
   Ganxò 15/01/2021 8:03 am
   Company: Collons quina pregunta, A vegades és complicat saber-ho definir correctament.
  Luisnomeacuerdo 14/01/2021 4:31 pm
  A ver si lo pillo, no os habéis enterao que los partidos por antonomasia monárquicos españoles estan como mierda y ano con la monarquia reestablecida por Franco. Esto es lo que tiene hablar y leer solomoto en dialecto regional-localismo y no darse cuenta a la zazón de la importancia de idiomas com el castellano o el español ambos hablados por millones de personajes y bla bla bla por eso nadie se entera de nada fuera del territorio indivisible nacional español.
  Delfí Artós, el de la plaça de Sarrià 14/01/2021 4:19 pm
  El tribunal de "Cuentas" espanyol ha reaccionat amb erecció ? Ai ! No que no es tracta d'una temàtica ni comunista, ni maçònica ni encara menys català... és tracta d'un afer "variopinto" espanyol. Els partits monàrquics espanyols tots a la una, a intentar defensar allò indefensable en un estat democràtic. No us deixeu fotre, de democràtic se n'és del tot o no se n'és, no val tenir una justícia aparentment democràtica i molt garantista sobre el paper, per a consum internacional i després fer a l'interior de l'estat espanyol, judicis farses i causes inventades com les milers que hi ha ara... Recordeu que en Carrasco fou perseguit per Espanya acusat de "terrorisme", "rebel·lió" i "sedició", pitjor que ésser-ho per assassinat, segons professionals del dret, es va passar tres anys en un altre estat Europeu i malgrat les greus "acusacions" ningú el va reclamar pels "delictes". Molt greu aquesta prevaricació, malvolença, revenja, venjança i mal rotllo espanyol.
  Gonzalo 14/01/2021 3:49 pm
  CoÑo, el "prucés" de emblanquecimiento de Cuan Carlos el Campeche sí que es legal y muy espaÑol de raiz.
  32
  26
  Respon
  uno que vive en Tabarnia 14/01/2021 3:26 pm
  es la primera vegada que veig que escoltes, tenen la missio de escoltar a l,estranegr a un lladre, podian be fet el mateix amb el Dioni

Nou comentari