La ministra de Treball insisteix que cal substituir Illa perquè “ja estem en campanya”

Díaz remarca que els exiliats republicans "van viure la història més dura del nostre país"

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha reiterat que caldria substituir el ministre de Sanitat, Salvador Illa, perquè “ja estem en campanya” electoral. “Hem de fer les coses bé“, ha dit Díaz, que ha explicat que creu que “la decisió ja està presa”. La ministra de Treball ha recordat les seves declaracions en què va instar el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a prendre la decisió de rellevar Illa “amb rapidesa” i ha dit que la decisió ara “ja competeix al PSC“. Díaz ha afirmat en una entrevista a ‘La Sexta’ aquest divendres, que té “una gran estima” cap a Illa a qui ha considerat “un gran ministre“. Díaz també ha demanat “prendre’s molt seriosament aquesta campanya” perquè hi ha “l’oportunitat de canviar les coses a Catalunya”.

Sobre les paraules del vicepresident segon del govern espanyol i líder de Podem, Pablo Iglesias, comparant la situació de Carles Puigdemont i els exiliats republicans, Díaz ha remarcat que els exiliats del 39 “van viure la història més dura del nostre país” i “la segueixen vivint”. La ministra ha dit que “no es pot qüestionar” el “compromís” d’Iglesias amb “els represaliats” i “la causa de la legalitat republicana”.

Pel que fa als càrrecs públics que se salten l’ordre de vacunació, la ministra de Treball ha opinat que han de dimitir. D’altra banda, en matèria econòmica, Díaz ha assegurat que “compliran amb el programa de govern” pel que fa a la reforma laboral i ha evitat posar data a un hipotètic augment del salari mínim interprofessional (SMI).

Nou comentari