La Junta Electoral ordena retirar l’estelada de la comissaria de Castelló d’Empúries

Cs va denunciar els fets davant de l'òrgan electoral de zona

La Junta Electoral de la zona de Figueres ha ordenat a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) retirar l’estelada de la comissaria de la Policia Municipal arran d’una denúncia presentada per Cs. El cap de llista de la formació a Girona per al 14-F, Jean Castel, afirma que “és lògic” que els donin la raó perquè “ens trobàvem una vegada més davant de la vulneració de la neutralitat institucional en els edificis públics”. Segons Castel, el que tocaria és que l’alcalde hagués ordenat al cap de la policia que retirés la bandera i s’apliqués “el règim disciplinari als responsables, tot i que considerem que el cap de la policia hauria d’haver actuat de mutu propi”.

Des de Cs insisteixen que els edificis públics “representen a tots els ciutadans” i adverteix que seguiran denunciant i defensant la “neutralitat” de l’espai públic. En aquest sentit, Castel afirma que el seu partit és “l’única garantia constitucionalista de centre moderat liberal-progressista” que pot garantir-ho. “A Catalunya calen menys drapets de republiquetes de fireta i més treballar per a la ciutadania”, remarca.

Comentaris

  Luisnomeacuerdo 27/01/2021 12:23 am
  Estos son los mismos que luego salen llorando diciendo que no se respeta la autoridad policial. Así les va.
  sro284 26/01/2021 7:44 pm
  Otro multazo! Venga! A llenar las arcas que hay que pagar muchos ERTO desgraciadamente. No, si al final nos sacaran de la ruina los de la Abdapandansiaaaaa grocñordos Juajuajuajua
  Ton 26/01/2021 7:31 pm
  Continuen tocant els collons.
  Raül 26/01/2021 6:21 pm
  La llibertat d'expressió consisteix en censurar als demès.
  Manel 26/01/2021 5:20 pm
  Una mes de Sidadans
  Vicenç Ramoneda 26/01/2021 5:18 pm
  ( de mutu propi ) Col·loquialment s'utilitza com a expressió per indicar alguna cosa que es fa espontàniament, sense respondre a petició prèvia. És freqüent que s'utilitzi de manera incorrecta com a motu propi(o) (sense erra o catalanitzat) o precedit d'una preposició: de motu proprio o per motu proprio. Per tant motu proprio.
  Jaume sense celles. 26/01/2021 3:39 pm
  Quin fastic de Junta Electoral Central. Un rot els dedico.
  jg 26/01/2021 3:09 pm
  si se pueden poner en comisarias por qué no se pueden poner en el palau de la gene??

Nou comentari