La Junta Electoral obliga la Generalitat a retirar llaços grocs i estelades dels seus edificis

L'òrgan ha respost així a una petició de Ciutadans, que afirmava que "no es pot distingit la seu de l'ANC de la del Govern"

 

La Junta Electoral Central ha decidit aquest dilluns obligar a la Generalitat de Catalunya a retirar tots els llaços grocs i les banderes estelades dels seus edificis oficials. Aquesta ha estat la resposta de l'ens a una queixa formal presentada per Ciutadans la setmana passada, protestant contra "l'exhibició contínua de símbols ideològics o partidistes" durant la campanya electoral de les eleccions espanyoles del proper 28 d'abril.

 

 

L'encara líder de la formació taronja a Catalunya, Inés Arrimadas, va assegurar dijous que no es podia "distingir la seu de l'ANC i la del Govern" i que, per aquest motiu, havien demanat a la Junta Electoral Central que ordenés al Govern la retirada de tot tipus de simbologia. A més, la queixa de Cs també demanava als Mossos d'Esquadra que adoptessin "instruccions que garanteixin la prevenció, el cessament i la remoció de qualsevol actuació" en aquest sentit.

 

Comentaris