La junta electoral expedienta Ayuso

L'àrbitre electoral diu que ha vulnerat la llei electoral en actes celebrats el 12 i 16 d'abril

La Junta Electoral Central (JEC) ha acordat ordenar a la Junta Electoral Provincial de Madrid que obri un expedient sancionador a la candidata del PP a les eleccions madrilenyes, Isabel Díaz Ayuso, per difondre missatges electoralistes en actes institucionals. L’àrbitre electoral sosté que va vulnerar la llei electoral en l’acte de presentació d’un avió d’Iberia el 12 d’abril i en una visita oficial a unes obres el 16 d’abril. “La JEC ja ha instat en aquest període electoral a la presidenta de la Comunitat de Madrid que eviti la introducció de missatges electoralistes en les seves intervencions institucionals”, diu l’acord, que aprecia “reincidència” i, per tant, obre expedient sancionador. L’àrbitre electoral requereix “de nou” a Díaz Ayuso que s’abstingui “de difondre missatges amb contingut electoralista en el curs d’actes de caràcter institucional, donat que infringeix el deure d’objectivitat que els poders públics han de salvaguardar en tot moment i, amb major intensitat, després de la convocatòria d’unes eleccions”.

Comentaris

  Ramon 30/04/2021 6:12 pm
  Dies enrere un mitiner sociata, és a dir, del partit del Rubalcaba, el Zapatero i la De la Vega, li retreia a la presidenta de la província de Madrid que es faci dir pel segon cognom.
   Ramon 30/04/2021 11:23 pm
   Aclariment per a militants d'ERC: Rubalcaba, Zapatero i De la Vega eren segons cognoms (de Pérez, Rodríguez i Fernández respectivament).
    Ramon 01/05/2021 1:49 am
    Aclariment de l'aclariment per a militants d'ERC amb càrrec: la idea era que com pot tenir el PSOE la barra de criticar algú per quelcom que ells ho fan tant i tant.
  Català 30/04/2021 4:23 pm
  Però, hi ha alguna normativa, alguna regla de conducta, algun principi étic que aquesta trepa de fatxes no es passin per l'engonal?.
   Ramon 30/04/2021 4:49 pm
   Mira, un ruc que s'"informa" via l'espai mediàtic de Catalunya.
  Ricard 29/04/2021 5:08 pm
  Quina comèdia! El que van fer amb el President Torra mai li farien a un castellà, mai.
   Doctor Strangelove 30/04/2021 9:45 am
   Torra era el titella d'un batxiller, un ésser que parlava de sots a l'ADN quan ell hi tenia una esllavissada, en canvi la senyora Ayuso és capaç de dir frases cèlebres com "Madrid es España y España es Madrid" i que passaran a la posteritat! Doc.
    Doctor StrangeBurleroMerengueSectarioCatolicoAdoradordeFalsosHeroesDivisionarios 30/04/2021 12:07 pm
    Els MHP Torra i Puigdemont, en Cotarelo, en Cot, el teu amic del xandall i qualsevol becari o becària que escrigui una linea aquí, estan mes ben preparats que tu, que vas dient que tens dos doctorats, i el que tens son dues etiquetes d’anís del Mono, la vermella i la verda (que gran en Chiquito de la Calzada). El Chiquito també era millor que tu!

Nou comentari