La Joventut Liberal Europea demana mediació internacional entre la Generalitat i l’Estat

L'entitat agrupa la JNC i les joventuts de Cs

La Joventut Liberal Europea ha aprovat una resolució que demana mediació internacional entre la Generalitat i l’Estat per resoldre l’actual situació política. El text ha obtingut llum verda durant el congrés d’aquesta organització, formada per les joventuts de diversos partits europeus com la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i les de Cs. Concretament, fa una crida a la “desescalada” del conflicte, rebutja “qualsevol abús” del poder judicial com a element de “repressió contra periodistes, càrrecs electes i voluntaris” durant el referèndum “pacífic” de l’1 d’octubre de 2017 i condemna la “brutalitat de les forces policials espanyoles contra votants” d’aquella jornada.

Comentaris

  Veterà antifranquista. 26/04/2021 3:15 pm
  La jovzentut lliberal europea encara té ideals. Ja es desenganyaran
  Veterà antifranquista. 26/04/2021 3:15 pm
  La jovzentut lliberal europea encara té ideals. Ja es desenganyaran
  Ricard 26/04/2021 11:30 am
  Una Joventut que no sap què fan els grans? Poc seriós. El Grup Liberal Europeu va fer la gara gara als racistes de Ciudadanus, ara en caiguda lliure, entre altres raons perquè ningú votava Ciudadanus per ser uns liberals, sinò pel contrari. El Grup Liberal va prendre i ha près partit per la repressió als catalans. Que no ens enredin. Són amics de l'enemic.
  Veterà antifranquista. 26/04/2021 7:50 am
  Joventuts: ja està tot dit. Encara conserven els ideals, però ja els perdran.
  Luisnomeacuerdo 26/04/2021 12:00 am
  Ya ya ya podéis esperar sentados comiendo calzones y agua de fuego indepe. Nos la bufa lo que digan este grupo de subvencionados de la generalidad.

Nou comentari