La Guàrdia Civil es fa veure amb “controls rutinaris”

Patrulles del cos militar han instal·lat controls a Granollers, Mollet, La Garriga o Lliçà d'Amunt en un operatiu que desvinculen de la ràtzia de dilluns

Aquest dimecres, la Guàrdia Civil ha instal·lat controls a diversos punts de les carreteres del Vallès Oriental. Al llarg del dia, les unitats de l’institut armat espanyol han vigilat, per exemple, els accessos per la Ronda Nord i per la carretera de Lliçà d’Amunt de la capital, Granollers, a més d’altres poblacions com ara Mollet del Vallès o La Garriga. Des del cos, però, s’afirma que tots aquests dispositius no tenen cap relació amb la ràtzia que, aquest passat dilluns, va dur a terme contra l’independentisme. Entre els nou detinguts, set dels quals continuen sota custòdia de la Guàrdia Civil, dos eren del Vallès Oriental, concretament de les localitats de Mollet del Vallès i Sant Fost de Campsentelles.

Segons la Guàrdia Civil, aquests controls, tot i que han causat alarma a la comarca, com s’ha pogut veure a les xarxes socials, són “rutinaris” i corresponen al nivell actual d’alerta antiterrorista, descartant qualsevol vinculació amb l’operatiu de fa dos dies. Això explicaria les grans mesures de seguretat preses pel cos policial militar espanyol en aquest desplegament, que incloïa armes llargues i punxes per impedir la possible fugida d’algun conductor.

Nou comentari