El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Generalitat signa cinc nous convenis per ampliar la seva xarxa de mediació en l’habitatge
  • CA

a Conselleria de Drets Socials de la Generalitat, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, ha tancat cinc nous convenis amb organitzacions perquè ampliar la seva xarxa de col·laboració Mediem, que serveix per a intercanviar recursos, experiències i debats entorn de la mediació en controvèrsies relacionades amb l’àmbit de l’habitatge.

En un comunicat aquest dilluns, ha detallat que les cinc organitzacions són Càritas Diocesana de Barcelona, Fundació SER.GI, Fundació Hàbitat 3, Col·legi d’Advocats de Terrassa (Barcelona) i Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa (Tarragona).

Amb els convenis, les organitzacions tindran accés als serveis que té Mediem al núvol, i es busca que disposin de millors recursos per a resoldre situacions problemàtiques relacionades amb l’habitatge que trobin aquestes entitats.

Mediem suma actualment 22 organitzacions de sectors com l’universitari, l’advocacia o el treball social.

Les entitats que participen en Mediem tenen disponibles serveis com a fòrums de debat, consultes individualitzades i suport per a la mediació en l’habitatge, amb els quals es facilita —segons el comunicat— sumar el bagatge professional i de recerca de les diferents organitzacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa