El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Fundació Franco reclama un nou ‘Alzamiento’
  • CA

 

 

El 18 de juliol de 1936 més de mitja Espanya es va alçar en armes per defensar la integritat de la nostra pàtria i les arrels cristianes de la nostra nació davant la imminent revolució comunista que amenaçava la pròpia existència d’Espanya“, explica l’editorial de la Fundació Francisco Franco (FNFF) en el seu editorial corresponent al 18 de juliol. L’entitat franquista recorda l’origen del “sistema que va néixer de la llei a la llei des del franquisme amb arrencada el 18 de juliol de 1936 i que es va transformar a través de la Constitució del 78“.

 

L’editorial continua afirmant que “avui com en el 1936 cal un moviment revolucionari, molts se sorprendran de la referència. El moviment a què em refereixo és el retorn als grans ideals i principis que fan veritablement feliç a la persona, on l’home se sent dignament home i la dona se sent dignament dona“.

 

“Avui comença un nou alçament”, diu la FNFF. “L’alçament dels espanyols units enfront dels espanyols que volen dividir, l’alçament dels homes de paraula davant els poders de la xerrameca, avui comença la lluita de la veritat enfront de la mentida, avui comença la lluita i recerca de la felicitat davant dels que volen implantar el sofriment, avui comença la lluita de l’amor entre espanyols davant l’odi dels interessos. Alceu-vos i triomfareu. Espanya, al final, sempre triomfa”.

 

La FNFF és una entitat que l’Estat espanyol reconeix com una associació que es dedica a fer una “activitat benèfico-docent i cultural” i és per això que els donatius que rep es beneficien desgravacions fiscals molt importants, que van entre el 25% i el 35% de l’import cedit. Unes condicions que poden arribar fins al 75%. Ells mateixos posen un exemple pràctic: “Si es donen 150 euros, Hisenda els finançarà 112,5 euros, i el seu cost real serà de només 37,5 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa