La fiscalia demana investigar noves suposades irregularitats comptables de Podem

El ministeri públic vol una peça separada sobre donatius, cobraments i el contracte a la 'cangur' de la filla d’Iglesias

La Fiscalia de Madrid ha demanat al jutge que investiga el suposat finançament electoral irregular de Podem mitjançant la consultora Neurona que obri una peça separada per altres suposades irregularitats comptables, com la contractació d’una treballadora del partit com a mainadera de la filla d’Irene Montero, cobrament de costes judicials per part de membres del partit o donacions a altres entitats afins. Aquesta nova peça es basaria en l’escrit i la documentació aportades per l’exresponsable de compliment normatiu de la formació morada en una ampliació de denúncia. La fiscalia s’oposa a l’arxivament d’aquestes noves informacions sense que siguin investigades, com demana Podem al·legant que no tenen res a veure amb Neurona. Segons l’ampliació de denúncia, alguns responsables del partit van cobrar costes judicials tot i que havien estat defensats no pas per advocats particulars, sinó per lletrats del propi partit. També s’explica que dins de les despeses de campanya, es va contractar una treballadora del partit per fer de mainadera de la filla de Pablo Igleias i Irene Montero i a un escorta de Montero. Per últim, assegura que es va usar l’anomenada ‘caixa de solidaritat’ per fer donacions a l’escola popular Paulo Freire i a la fundació 25-M, afins als morats.

Comentaris

    Montserrat 24/02/2021 5:08 pm
    Se os nota lo que os molesta. De M. Rajoy , del rey, nada que decir, nada que investigar, y mucha mierda que tapar. Bon vent i barca nova.

Nou comentari