La CUP reclama mobilitzacions massives per demanar la llibertat dels presos polítics

Aragonès remarca que l'apropament dels empresonats no és cap "concessió" sinó un "intent de blanqueig d'imatge" del govern espanyol

 

El grup parlamentari de la CUP-CC ha reclamat mobilitzacions “unitàries i massives” per demanar la llibertat dels presos un cop arribin a Catalunya. En una roda de premsa aquest dimarts a la tarda al Parlament, el diputat Vidal Aragonès ha insistit en l’exigència de l’alliberament dels presos polítics: “Ens trobaran en l’expressió política de denunciar la situació, però volem fixar la centralitat en la llibertat de tots els presos”, ha subratllat Aragonès, poc abans que l’ANC i Òmnium anunciïn, aquesta tarda, les mobilitzacions previstes. Així mateix, el diputat ha remarcat que l’apropament dels presos no és cap “concessió”, sinó un “intent de blanqueig d’imatge” del govern espanyol.

 

A més, Aragonès ha replicat la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, i ha titllat de “desafortunades” les seves paraules on afirma que l’apropament dels presos rebaixarà la “tensió”: “No, perquè parlem de persones empresonades i de presos polítics”, ha asseverat el diputat anticapitalista.

Nou comentari