La CUP no descarta per ara un acord només per constituir el Parlament

Els anticapitalistes asseguren haver arribat a acords profunds amb ERC, JxCAT i Comuns

“Mentre no hi hagi cap acord, tot és possible”. Aixi ho ha sentenciat la diputada electe de la CUP, Eulàlia Reguant, sobre l’estat de les negociacions d’investidura de la seva formació amb ERC, JxCAT i els Comuns. De fet, els anticapitalistes enllestiran les bases d’un acord programàtic per negociar a les assemblees obertes d’aquest diumenge i dimarts. Així en roda de premsa d’aquesta tarda han apuntat que no descarten arribar primer a un acord per a la constitució del Parlament i la Mesa, i així guanyar temps per un acord investidura.

En aquest sentit, a més del pla de rescat social, o la fi de les mesures de repressió com la retirada del Foam i de les acusacions de la Generalitat en activistes de drets fonamentals, la CUP ha posat altres condicions sobre la taula. Els cupaires, però, han assegurat que s’ha aconseguit acords per frenar de forma urgent les “hemorràgies” amb ERC, Juntsi Comuns, la candidatura es proposa fixar “nous avenços” en les negociacions. Així posen sobre la taula, qüestionscom la “Renda Bàsica Universal, regulació efectiva del lloguer, potenciar sector públic i industrialització cap a una transició ecològica per generar treball estable i de qualitat.”

Més informació aviat

Comentaris

  La Guineu sense Carasseta 06/03/2021 12:13 am
  no ens feu perdre el temps, investiu al Illa i au.
  Iu 05/03/2021 11:50 pm
  A la merda ! Bbvbbbb
  Iu 05/03/2021 11:49 pm
  A la merda !
  Sólo les faltaría a los corrupgentes quedarse sin la Presidencia del Parlament. 05/03/2021 9:48 pm
  Habrá gobiernos de izquierda durante décadas; el PNB se está partiendo de risa.
  FRAN BCN 05/03/2021 8:27 pm
  Amb els de la CUP ni aigua!!!!Són tòxics i estan en una realitat virtual.....quina pena de CATALUNYA
  Si, Sabater 05/03/2021 8:10 pm
  Però només la punteta
  Pere Lluis G. 05/03/2021 7:32 pm
  Alstom (con fábrica en Barcelona), del 'megacontrato' de Renfe de 2.726 millones para el suministro y mantenimiento de 211 unidades de trenes destinados a la red de Cercanías, principalmente de Madrid y Barcelona aunque también en otros núcleos, como la Comunitat. Es el contrato más importante de los promovidos por Renfe para renovación de flota y llega tras casi 14 años sin encargos para este cometido.
  Manel de Manresa 05/03/2021 6:15 pm
  Vamos que sólo les interesa el altavoz que proporciona la presidencia del Parlament. La responsabilidad del dia a dia ... o sea conselleries.. nà de nà.. siguen en su línea de dar consejos y lecciones a todo aquel que se les acerque un poco pero ellos ni mojarse no sea que reciban ostias. Mu majos los chicos!!!! Si tenemos que hacer la independencia con los independentistas de toda la vida que tienen un 50% de sus votantes que no son independentistas y que apuntalan continuamente al gobierno colonial y otros muy pero que muyindependentistas se ve claramente que estaremos otros 300 años 'eixanplan la base', no hay prisa si los que mandan son ellos. Pero ay! que manden otros aquellolo de junqueras 'Dadme 68 diputados que declaro la independencia' sólo será un consejo si lo hacen los demas puesto que ellos prefieren estar al calor de la autonomia oprimida mandando ellos.

Nou comentari