La CUP manté l’acord amb ERC però insisteix en un “compromís de tot l’independentisme”

Reguant: "És incomprensible la situació que s'està vivint. No és una bona notícia i la gent no ho entén"

La CUP ha reaccionat a la nova “picabaralla” entre ERC i Junts assegurant que manté vigent l’acord amb la formació republicana però insistint en la necessitat “d’un compromís de tot l’independentisme“. “És incomprensible la situació que s’està vivint. No és una bona notícia i comprenem que molta gent no ho entengui”, ha reconegut a l’ACN la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, que ha recordat que les dues prioritats de la legislatura passen per donar una resposta a la crisi i que l’independentisme “recuperi la iniciativa”. “Portem setmanes treballant amb Junts i ERC. Cal posar però per davant els interessos col·lectius als interessos de partit perquè és així com es dona validesa al 52% de vot independentista”, ha recordat Reguant.

Comentaris

  Ex-independentista. 09/05/2021 4:01 pm
  Jo si que ho entenc. Ho entrenc perfectament. Per aixó he deixat de ser independentista.
  Cup suca de Ferrovial? 09/05/2021 11:37 am
  Alguna pagueta de Ferrovial deuen haver rebut els cupaires pel pacte amb el Ferrovials d'ERChorizos i matons
  Divorci? 09/05/2021 11:04 am
  Entesos Reguant. Primer imposeu l'eix esquerra-dreta , després linees i noms vermells al pacte amb JxC i ara voleu que els rebutjats transversals també hi siguin i afluixin perquè vosaltres, adolescents, no podeu viure en contra de la família si els pares es divorcien. Tampoc no voleu entrar en el govern, no fos cas. El cap de turc que siguin els pares. Per cert que hi diu a això Dolors Sabater?
  Vamos despacio porque vamos lejos. 09/05/2021 7:33 am
  Asi disfrutamos más intensamente de cada instante del largo y tortuoso camino. O lo disfruta la CUP al menos.
  Lluís Solé 09/05/2021 12:16 am
  Aquests de la CUP són un desastre dels grossos per Catalunya, de fet, fa això que els hi agrada tant, l'estan fotent a la paperera de la història, juntament amb ERC. Ja veureu amb el temps, no faran res de res, ens porten al desastre polític. .
  fat boy 08/05/2021 9:53 pm
  Miri Reguant, i tant que ho entenem, o es pensa que no se us veu el llauto d'una hora lluny a tots plegats?.
  Pep 08/05/2021 4:03 pm
  Pues ya sabéis que tenéis que hacer, apretarle las pelotas a ERC.
  Joan de Sant Andreu 08/05/2021 2:54 pm
  Ara que? Us heu cagat? Ara toca comprometre s, cosa que no heu fet mai. O doneu suport explícit o res se res. I després com CS, tocarà desaparèixer. Tic toc, tic toc. Fa olor de partit mort.

Nou comentari