La CUP insisteix a incloure el model policial en les negociacions per la investidura

Sabater diu que "la repressió de la Generalitat" no pot quedar "aliena"

La diputada de la CUP al Parlament Dolors Sabater ha insistit aquest dijous que el model policial és un dels aspectes que cal incloure a la taula de negociació per tal d’investir un president de la Generalitat i formar govern. En declaracions al Matí de Catalunya Ràdio, ha insistit en en el mateix que ja va alertar la diputada dels anticapitalistes Maria Sirvent, i ha carregat contra “la mala praxi policial i la repressió de la Generalitat“. “Una realitat com aquesta no pot quedar aliena”, ha afegit.

Preguntada pels projectils de foam, que aquest dimarts li van fer perdre un ull a una jove de 19 anys, ha recordat que “ja fa un any que la CUP va proposar que es prohibissin els projectils de foam, però només va rebre els vots de CUP i comuns”. “Voldríem poder confiar en la investigació policial”, ha afegit. Per últim, ha mostrat la seva solidaritat amb les protestes d’aquests darrers dos dies: “El foc dels contenidors i la preocupació pels aldarulls acaben tapant la violència estructural que hi ha a la nostra societat, i fa que oblidem que han empresonat una persona per les lletres de les seves cançons“.

Comentaris

  Groc 18/02/2021 8:44 pm
  Doncs si senyor, com diuen al xat, agafeu el toro per les banyes i que Sabater assumeixi Interior. A Badalona ho va fer molt bé plantant cara a l’Albiol
  Benvolguda senyora Dolors Sabater 18/02/2021 10:13 am
  A vostè li exigiria que entres en el grup de govern de la Generalitat i la posaria de consellera d'interior. Segur, segur, que ho faria molt bé
  Joanka 18/02/2021 10:12 am
  La cup asumirà alguna responsabilitat o només donarà lliçons teòriques???? Però de mullar-se res de res. Que es cremin els altres, ells són massa purs per sortir del llibre de capçalera per acceptar responsabilitat de res. Si després la cosa empitjora a ells no els vagis a demanar explicacions.
  82
  11
  Respon
  La CUP vol dissoldre la BRIMO 18/02/2021 10:08 am
  Ho ha portat al seu programa electoral des de fa molt de temps. Sembla que les CUP prefereixen la impunitat a qualsevol altra cosa.
  55
  83
  Respon
   La BRIMO vota VOX, algu ho havia de dir 19/02/2021 8:10 am
   Suposo que et refereixes a la impunitat policial, no?
  vendetta 18/02/2021 10:00 am
  demaneu la conselleria de interior y feu neteja de colons
  73
  17
  Respon

Nou comentari