La CUP es reuneix amb Puigdemont a Waterloo per “iniciar un nou cicle de lluita compartida”

La delegació dels anticapitalistes ha estat encapçalada per la cap de llista de la formació, Dolors Sabater

La CUP ha mantingut aquest dilluns una reunió “a l’exili” amb el “molt honorable president” Carles Puigdemont a Waterloo que ha servit per “compartir” punts de vista sobre la situació política, per “iniciar un nou cicle de lluita compartida“, segons ha publicat la formació a Twitter. La delegació dels anticapitalistes ha estat encapçalada per la cap de llista de la formació a les darreres eleccions autonòmiques, la diputada al Parlament i exalcaldessa de Badalona Dolors Sabater. També hi ha hagut els diputats al Parlament Carles Riera i Eulàlia Reguant, el diputat al Congrés Albert Botran i el membre del secretariat nacional Joan López.

Comentaris

  Som el 90.18 % (el 1-O de 2.266498 votants, 2.044.038 vam votar SÍ a la independència) 12/07/2021 9:31 pm
  A veure si aquests xicots es deixen de collonades ·anti-heteropatriarcals" i col·laboren amb el Consell de la República que és l'únic organisme fora de l'abast de les urpes colonials que tenim.
  Luisnomeacuerdo 13/07/2021 12:41 am
  Entre las prior de estos fascistas independentistas es animar a los borreguetes a que se saque el carné de la repugblica de tractoria. Parece que los grocñordos ya van pensando más de lo debido y no se creen las trolas que estos payasos vividores les cuentan.
  El cit campejador 13/07/2021 1:40 am
  Ostres, tot aixó és bastant cutre. Sembla que heu anat a veure al mesura per tal de rebre la seva benedicció... Ara, ja podeu anar en pau, que us ha fet la senyal de la creu al cap. Quin ridicul quebfa el món indepe
  Sal Verdaguer 13/07/2021 9:11 pm
  Vive la Catalonian libre 👍👍👍👍👍👍my absotut gratitude ♥ 🙏 ❤ love you for your fight to espanyistan until will be destroyed for ever an for good👍

Nou comentari