La CUP es plantejaria entrar al Govern “si hi hagués un gir a la legislatura”

Vehí demana a ERC "que configuri les condicions per fer un altre referèndum"

La diputada de la CUP al Congrés Mireia Vehí ha assegurat aquest dilluns que la CUP no es planteja ara mateix entrar al Govern, però que sí que s’ho pensaria “si hi hagués un gir en la legislatura” o “si d’aquí dos anys hi hagués un canvi”. “El que tenim sobre la taula no és prou” per entrar a l’Executiu català, ha manifestat en una entrevista als Matins de TV3. I ha posat com a exemple un referèndum d’autodeterminació. En aquest sentit, ha demanat a Esquerra Republicana “que configuri les condicions per fer un altre referèndum” si acaba governant el país. “L’1-O no va ser un referèndum democràticament reconegut”, ha afegit.

Per altra banda, Vehí ha considerat que la taula de diàleg és “inerta” i que el PSOE “no pot ser part de la solució perquè és part del problema”. “La repressió no ha frenat” des que els socialistes espanyols estan a la Moncloa, ha denunciat. La diputada ha explicat que la CUP no vol una modificació del delicte de sedició, sinó la seva eliminació. I que els indults seran “benvinguts” però que “no són una solució política”. És per això que els anticapitalistes volen l’amnistia.

Comentaris

  rd 19/04/2021 1:50 pm
  ara els pollosos antisistema volen manar....
  Català 19/04/2021 11:51 am
  Apa, colla de torracollons. Aneu-vos-en cap a Suïssa, a fer companyia a la vostra amiga Anna Gabriel. Hi estareu d'alló més bé i a nosaltres ens deixareu en pau.
  Català 19/04/2021 11:51 am
  Apa, colla de torracollons. Aneu-vos-en cap a Suïssa, a fer companyia a la vostra amiga Anna Gabriel. Hi estareu d'alló més bé i a nosaltres ens deixareu en pau.
  Narcís 19/04/2021 11:33 am
  Teniu un conte .. de collons de mico ! PD : verament la CUP no la conformen independentistes que sí espanyols disfraçats/ amagats en són baix poder adquisitiu o gelosia sinó enveja de l' esmentada com ' burgesia ' . . . .
   JordiP 19/04/2021 11:52 am
   Burgesia de Sant Gervasi, oi? S repases la llista de domicilis dels(les) cuperus(es) més prominent(e)s, poser et portaràs una sorpresa.
  JordiP 19/04/2021 10:35 am
  Que no, Mireia, que no. Que no us entereu. Que el que Catalunya necessita no és un sistema de govern bassat en els esquerranismes irracionals i a cop d'ideologia. Que ara cal una empenta empresarial, que els empleats espabilats es vegin amb cor de plantar-se pel seu compte. Que els llocs de treball no depenen de la SEAT sinó del Sr. Jaume o de la Sra. Assumpció. Mil llocs de muntadors de cotxes no són res comparats amb els tres mil o quatre mil creats per un mil·ler de nous empresaris agosarats i ambiciosos. Que tots voldriem tenir més diners, peró no ens hi entramparem per què després vingui una colla de exburgesos penadits i despenjats a demanar-nos els nostres estalvis "pa'l pueblo". Que no, Mireia, que no t'has mirat la història de la economia i del esperit d'emulació individualista de l'home/dona.
  joanka 19/04/2021 10:30 am
  Els nens de la CUP només entrarien si n'hi ha foto d'èxit, de lo contrari, si és del dia a dia amb el dur xoc a la realilat prefereixen quedar-se a la barrera i seguir donant lliipons teòriques i consells i sobre tot no mullar la seva puresa!
   Clara 19/04/2021 11:42 am
   De nens, res. Que d'esgarriacries n'hi ha de totes les edats. Són oportunistes buscant un espai per tirar de mamella tan com puguin. Res a veure amb ser activistes amb sensibilitat i bones intencions que voldrien fer creure que són.
  paaa.. eso. 19/04/2021 9:45 am
  queridos cupaires, la habéis cagado , pero bien , habéis pactado con ERC, con la dirección de ERC , que NO es independentista, ya de paso con los podemitas , o con el psc , pero ¿en que estáis pensando ?, no sabéis quien es Junqueras, Rufián, Torrent , Tarda , Aragonés , Vilalta, etc , con las mesas de dialogo ( paa cagarse ) , apoyando los presupuestos de madrid ( paa cagarse ) , apoyando la investidura de uno del 155 ( paa cagarse ), nada a cambio , NADA.
  41
  27
  Respon

Nou comentari