La CUP defensa el “conflicte” amb l’Estat: “La desobediència no és un caprici, és un deure”

Reguant creu que l’autodeterminació "va molt més enllà que una qüestió merament nacional"

La CUP ha posat el “conflicte” amb l’estat espanyol al centre de la seva estratègia independentista, que també passa per una amnistia vinculada a un nou referèndum. “El dret a l’autodeterminació va molt més enllà que una qüestió merament nacional”, ha explicat l’exdiputada i número tres de la formació per Barcelona, Eulàlia Reguant, en un col·loqui emès en directe per Youtube. Reguant ha citat les sentències del Tribunal Constitucional contra lleis catalanes per defensar que l’autodeterminació serviria per “garantir drets bàsics com l’habitatge”, i que per tant “la desobediència no és un caprici, sinó un deure”. Al seu torn, el candidat per Lleida Pau Juvillà ha assegurat que la CUP “planteja conflictes per avançar” i “perquè la gent tingui una vida digne”. El cupaire, acusat de desobediència per no despenjar llaços grocs de la Paeria quan era regidor al consistori, ha defensat la decisió de desobeir les ordres de la Junta Electoral Central de “necessària”.

Comentaris

  Carles 12/02/2021 11:57 am
  No defenseu res del que dius, lo que voleu és viure del cuento, i trair a la gent del vostre Pais amb l estafa d'aquesta mentida que en dieu esquerra que del que es tracta és només d expoliar la classe mitjana cap avall, els de d alt ni tocar los, no fos cas que s acabessin els vostres privilegis de paràssits al servei del règim del 78
  Juli Vert 12/02/2021 9:59 am
  ¿Aquests de la CUP no treballan? Si que teniu temps per desobeir; penseu que la majoria de gent ens tenim que buscar la vida per poder menjar. Entenc que vosaltres teniu un bon sou i temps per donar-li al cocu buscant la manera de enfonsar-nos i quan es complica una mica (nomès una mica) el tema, sortir per cames a Suissa, es el que te la politica dels feixistes. Vinga camarades, torneu al mon real.
  Luisnomeacuerdo 12/02/2021 1:36 am
  Contra estos guarretes más agua con el camión y para que vean que somos generosos le añadiremos fairy. Todo para que los fascistas independentistas huelan bien.

Nou comentari