La CUP decideix presentar-se a les eleccions del 10-N

La formació ho ha votat en un Consell Polític aquest dissabte

La CUP ha decidit prendreel pas. Per primeva vegada en la seva història la formació anticapitalista participarà en unes eleccions al Congrés dels Diputats. La decisió s’ha pres en un Consell Polític celebrat aquest dissabte a Barcelona. D’aquesta manera la CUP canvia d’estratègia, que en les eleccions del 28 d’abril passat van fer que decidís no concórrer-hi. Això va fer que una de les corrents del partit, Poble Lliure, s’aliés amb altres organitzacions per formar el Front Republicà, que es va quedar a les portes d’obtenir representació.

En nom de la CUP, Mireia Vehí ha declarat: “No hem vingut a garantir cap governabilitat, sinó a impugnar la seva repressió i la seva manca de democràcia, i que deixin en pau a totes les que pateixen la cara més amarga de l’estat espanyol i la troika”. Vehí ha afegit que no ha estat “una decisió fàcil”, però “en temps de repressió política a tots els nivells, assumim la responsabilitat de plantar cara als que van en contra dels interessos de poble”.

Els cupaires consideren que “la responsabilitat és altisima” i per això “necessitem la força de tothom per anar a impugnar el règim!”

Nou comentari