La CUP corregirà la campanya: “L’adequarem a allò que som”

Tres documents aprovats qüestionen que s'obri la porta a entrar al Govern i el "personalisme" de Dolors Sabater

La número 3 de la CUP per Barcelona, Eulàlia Reguant, ha afirmat que la formació ha pres nota de la posició del consell polític i modificarà “alguns aspectes” de la campanya electoral. “Ahir el consell polític va esmenar alguns aspectes de la campanya i farem canvis per adequar-la a allò que som”, ha reconegut Reguant. El consell polític va aprovar per àmplia majoria tres documents que qüestionen que s’obri la porta a entrar el Govern i el “personalisme” de la candidata Dolors Sabater, de Guanyem. “Es modificaran alguns aspectes, però seguirem treballant en una proposta política que sigui una alternativa a les polítiques del Govern dels darrers anys”, ha puntualitzat la número 3 de la CUP.

“Per nosaltres és un orgull que la militància decideixi perquè som desacomplexadament assemblearis”, ha assenyalat Reguant. “Sempre de baix a dalt, i això es veu representat en les llistes d’aquestes eleccions encapçalades per Dolors Sabater i àmpliament validades per la militància”, ha conclòs la número tres de la formació anticapitalista, que ahir dissabte va celebrar un consell polític que va censurar obertament l’estratègia de campanya de la CUP. Un dels documents aprovats -impulsat per l’assemblea de Monistrol-, critica el relat de la candidata quan afirma que la coalició està preparada per entrar a un Govern, titllant-ho “d’irresponsables i perillós” i cridant a desmarcar-se’n “frontalment”.

I un altre dels documents, impulsat per l’assemblea de Valls, lamenta el “personalisme” de Sabater en la campanya i demana un canvi d’estratègia comunicativa. Altres punts crítics procedeixen d’una resolució d’un nucli de Gràcia, que posa sobre la taula les condicions “anòmales” que han envoltat la formació de la candidatura i “l’opacitat de conformació i funcionament del comitè de campanya”.

En paral·lel, la número 3 de la CUP per Barcelona ha aprofitat per criticar la gestió dels fons europeus antipandèmia Next Generation. “Serviran per rescatar bàsicament les grans empreses de l’Ibex 35”, ha carregat Reguant. “Les condicions per accedir-hi seran tan complexes i difícils que només hi podran optar les grans companyies a través de grans consultores”, ha insisteix la dirigent cupaire. Segons la CUP, la Comissió Europea imposarà una retallada de les pensions i una reforma laboral a Espanya a canvi de les ajudes. “Ens hi oposem frontalment”, ha etzibat Reguant.

“Els fons no poden estar condicionats a més retallades en pensions i drets laborals. I haurien d’anar dirigits a pimes, autònoms i economia social, i no a les grans empreses”, ha conclòs la número 3 de la CUP per Barcelona.

Comentaris

  David. 24/01/2021 7:19 pm
  Fets com aquest donen una imatge de descontrol i falta d'objectius clars. NO DONEN CAP CONFIANÇA a futurs i hipotètics votants. A madrid em varen decepcionar moltíssim al no donar suport a la Laura Borràs. No saben de quin bàndol estan aquests ?......... Això va de nacions. Una de gran i poderosa i una de petita. NO va de dretes i esquerres. Els espanyols ho tenen molt clar.
  Criatuees que no creixen 24/01/2021 6:39 pm
  La CUPés plena d'adolescents de cinquanta anys. Són el càncer de l independentisme
  Un vot que no saps on anirà 24/01/2021 6:23 pm
  La CUP ha fet bona feina a alguns ajuntaments, però a nivell parlamentari han sigut un desastre total. Han fet moltes bestieses i no tenen fiabilitat. Al final no saps qui controla les decisions.
   Robert 24/01/2021 7:44 pm
   Si, les decissions i fins i tot les votacions (recordeu aquell empat gloriós amb la Gabriel dirigint l'orquestra?) les controla la plana major dels comunistes de boquilla, mentre fan veure que és la plebs qui decideix. Estalinisme capitalista i postureig.
  Agustí Vilella Guasch 24/01/2021 6:11 pm
  Què sou?: RES
  Esa es la gran ventaja de los indepes 24/01/2021 6:11 pm
  El floreciente jardín del procés interminable les permite escoger entre una gran variedad de flores, a cual más perfumada.
  Angelblau 24/01/2021 5:54 pm
  Però mira que en son de pocasoltes aquest
  RAMON A 24/01/2021 5:10 pm
  No cal ja ho sabem
  ja n'hi ha prou 24/01/2021 4:39 pm
  Allò que sou? Doncs amagueu-vos sota una pedra, perquè el que heu fet-NO FET a Madrid NO TÉ NOM. I el meu vot, ja no el tornareu a tenir!
  Ramon 24/01/2021 3:51 pm
  La CUP és un tresor per Espanya.
  17
  10
  Respon

Nou comentari