La CUP considera que una repetició d’eleccions seria “una presa de pèl”

Dolors Sabater: "Queden molt pocs dies, cal superar el llast del partidisme i el tacticisme"

La CUP ha fet aquest dissabte una última crida a la “responsabilitat” de Junts i ERC quan falten menys de deu dies de termini per aconseguir un acord d’investidura. “Tornar a repetir eleccions seria una presa de pèl absoluta”, ha reconegut la diputada de la CUP Laia Estrada. “Una repetició d’eleccions no és el camí, no ens ho podem permetre i no s’entendria”, ha afegit la qui va ser cap de llista de la CUP-G el 14-F, Dolors Sabater. “Els quatre punts de l’acord de mínims són un pas endavant, però cal que ERC i Junts es comportin amb responsabilitat”, ha insistit Sabater. “Queden molt pocs dies i cal superar el llast del partidisme i el tacticisme“, ha reblat la diputada de la CUP en un acte davant el Born Centre de Cultura i Memòria.

Comentaris

  Clara 17/05/2021 1:14 am
  Presa de pèl majúscula va ser que un jutge del règim fes anar a votar la gent com xais en moments perillosos de pandèmia. Amb recomptes de vots en meses sense observadors, entre altres irregularitats.
  ernst 17/05/2021 12:13 am
  Fer president al gosset del tort panxut, espanyolista de tot cor sería una bestialitat
  Roser 16/05/2021 7:52 pm
  Clar que no voleu eleccions si heu de baixar de vots i de Diputats. Però no veieu que S'han passat 4 anys amb estira i arronsa i ara després de les eleccions voleu continuar amb aquesta pantominia? Que pot fer el diner!!!!
  Luisnomeacuerdo 16/05/2021 7:20 pm
  Así podéis dedicaros a asearos y ver películas guarras por internet mientras hacéis la repugblica de tractoria.
  fideli 16/05/2021 6:52 pm
  esteu cagats. Reclamo el Vot. Noves Eleccions!
  Vendetta 16/05/2021 6:31 pm
  Jjjjjjaaaa y aixo u diu la empoderada processista jaja kin tip de riure hippys botiflers catalunya catalana aneu a abrazar al vostres amis terroristas palestins
  Català 16/05/2021 5:22 pm
  A TIP: Amic, quan s'aprovà l'Estatut del 1979, un dels molt motius que em van fer votar-lo en contra, va se que posava castell'a i català en pla d'igualtat. El vaig refusar públicament i em vaig haver de sentir dir de tot, de franquista per amunt. Així ho van acceptar el 77,8% dels catalans d'aleshores. Els resultats estan ben vistents..
  Doctor Strangelove 16/05/2021 3:22 pm
  Bé, més presa de pèl que aquests pollosos! En fi, cree el ladrón que todos son de su condición. Doc.
  la fi 16/05/2021 3:16 pm
  es pròximes eleccions les guanyarà Vox i si no esteu contents de viure a Espanya marxar-vos. Aquí només viuen gent que volen la terra i les seves gents. Si no voleu a Catalunya i les seves gents marxar-vos, no sou útils i Catalunya no ho perdonarà . L'amnistia els llaços grocs la bandera catalana tot això e mentida..
  Tip 16/05/2021 3:05 pm
  Els Catalans en diem "aixecada de camisa" i no pas "presa de pèl". El Catanyol és ja la llengua estàndard dels Catalans encapçalats per TV3. L'Espanyolització dels Catalans és ja tan profunda que ni tan sols a la intimitat sexual han mantingut el llenguatge propi. Feu la llista dels mots de la sexualitat i veureu que la infecció espanyola és aclaparadora. I això amb 42 anys d'immersió lingüística. Com volen els Catalans fer fora els Espanyols si ja han acceptat i assimilat la llengua dels Estrangers Espanyols com a pròpia i un partit com ERC la considera patrimoni dels Catalans. És com dir als Tibetans que el Xinès és també patrimoni del Tíbet. Impossible d'assolir la Indpedència quan tothom es pixa en la pròpia llengua.
  Ramon 16/05/2021 2:31 pm
  Au contraire. Repetir eleccions serà quelcom bo. Saníssim. I el propi tripartit, amb llur pànic davant la perspectiva de tornar a votar ens està dient a crits que ens aniran bé als netament independentistes.
  Aquesta és la realitat 16/05/2021 2:25 pm
  Waterloo és una presa de pèl. Un centre on es difonen fake news i es crea confrontació i tensions dins el món independentista. Tot en honor al líder, i al marge dels interessos de Catalunya.

Nou comentari