La CUP avisa: “Si ERC permet el boicot de JxCat, no hi haurà governabilitat”

Pellicer recela que Junts es quedi conselleries com Sanitat, Territori i Economia

El diputat de la CUP Xavier Pellicer ha avisat que els vots favorables a la investidura de Pere Aragonès no són un “xec en blanc”. “Si ERC no fa valer l’acord amb la CUP perquè permet el boicot de Junts, no hi haurà governabilitat”, ha afegit en roda de premsa des del Parlament. Sense conèixer la lletra petita de l’acord dels dos principals partits independentistes, Pellicer ha reclamat que s’apliqui “des del primer minut” i hi hagi “fets concrets” respecte als compromisos d’ERC amb els anticapitalistes. D’altra banda, ha expressat la “preocupació” de la CUP pel fet que departaments com Sanitat, Territori i Economia hagin quedat en mans de Junts.”Si el proper Govern es continuista i no avança en la defensa dels serveis públics i, sobretot, fa passos enrere de l’acord d’investidura, no podrem sostenir aquest govern”, ha afegit el diputat de la CUP. Pellicer ha volgut posar un exemple molt concret. Ha alertat que si durant les pròximes setmanes “no s’atura la repressió contra el moviment en defensa de l’habitatge i no es busca la manera de retirar la policia militaritzada dels desnonaments, la CUP no podrà sostenir la majoria parlamentària”.

La CUP, però, no té la previsió de convocar, de moment, una altra consulta a la militància després de sentir les explicacions dels dirigents d’ERC Pere Aragonès i de JxCat Jordi Sànchez, i a l’espera de rebre el document amb la “lletra petita”. Ha explicat que la CUP ha tingut contactes aquest matí tant amb Aragonès com amb representants dels dos partits i que els hi enviaran el document quan es tanquin els últims detalls.

Comentaris

  Albert Berrio 18/05/2021 6:46 am
  Un altre que pensa que Junts és de dretes. Els de la CUP no volen acceptar que hi ha gent que vota CUP unes vegades i Junts, unes altres.
  Vendetta 17/05/2021 7:00 pm
  Jjjaa hippy botifler ves correr a abrazar els teus amic de jihad islamica
  Narcís 17/05/2021 5:32 pm
  Vinga a l' obra .. a pencar .. el feixisme és obligar tothom passi per allò públic quan no pocs actuen com amos i senyors de sa població , ço és, tractant-los de beneficència ! PD : tant de bo tothom hi fos per mèrits així respectant fora mida qui els manté !
  Català 17/05/2021 4:39 pm
  Perquè no te'n vas a Suïssa i ho consultes amb la teva correligionària Anna Gabriel, manyac?.
  Català 17/05/2021 4:39 pm
  Perquè no te'n vas a Suïssa i ho consultes amb la teva correligionària Anna Gabriel, manyac?.

Nou comentari