La CUP avisa ERC que treballarà en un “nou embat” amb l’Estat perquè no creu en la Comissió Bilateral

Juvillà adverteix que s'ha de seguir "avançant en camins de ruptura" i que els anticapitalistes "no renuncien a res"

El diputat de la CUP Pau Juvillà ha advertit aquest dilluns que la seva formació va ser molt “clara” en el pacte de Govern amb ERC i que seguirà treballant per “crear un nou embat” amb l’Estat. “Si ERC creu a anar a negociar en una Comissió Bilateral, no hi estem d’acord, no és el nostre camí i treballarem per crear aquest nou embat que ha de ser preferentment en forma de referèndum en dos anys”, ha avisat Juvillà en una atenció als mitjans el dia que es reprèn el principal òrgan de diàleg bilateral entre l’executiu català i l’espanyol després de tres anys de no reunir-se.

“No anirem a una Comissió Bilateral a negociar molles, el que volem és el pa sencer“, ha afegit el diputat, que ha assegurat que la CUP “no renuncia a res”.En la mateixa línia, el diputat anticapitalista ha dit que li “costa entendre” que a la taula de diàleg “es digui des d’un principi que no es pot parlar d’autodeterminació ni d’amnistia”.

“Si ERC creu que és possible fer això, que ho faci, però nosaltres en cap moment ens hem negat a continuar avançant i treballant en camins de ruptura”, ha reiterat.

La Comissió Bilateral Estat-Generalitat es reuneix aquest dilluns a les 16.00 hores a la seu del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, a Madrid, i el Govern preveu plantejar-hi més d’una cinquantena de demandes. Algunes són clams històrics en matèria d’infraestructures, economia, drets socials i protecció de la llengua catalana.

Comentaris

  Luisnomeacuerdo 02/08/2021 1:50 pm
  Sin problemas, la policía autonómica de Cataluña ya se ha dotado de los medios para arrearles a estos fanáticos lazipijos con ínfulas de pequeños fascistas. Veremos a ver cuantos de estos valientes cagonaires están en primera fila para recibir su ración de butifarra.
  Un més 02/08/2021 1:54 pm
  Aquest Juvillà no ha menjat un plat calent en tota la seva vida!!!! Només cal veure la cara que té
  Ferran 02/08/2021 2:51 pm
  La CUP avisa ERC que treballarà en un “nou embat” amb l’Estat perquè no creu en la Comissió Bilateral Juvillà adverteix que s'ha de seguir "avançant en camins de ruptura" i que els anticapitalistes "no renuncien a res", nomes renunciarem a deixar de pagar el CUPO als Vascos !!
  Juan Ripolles 02/08/2021 3:18 pm
  CUP : am els Vascos sou tan prinmirats ?? o es que els hi teniu por ?? CUP : els VBascos son uns "getas" vossaltres els apoieu ?? am lo "getas" que son ??
  Marc Jimenez 02/08/2021 3:23 pm
  La CUP avisa : tos cagaos !!!
  Dr Sallop 02/08/2021 3:53 pm
  No anirem a una Comissió Bilateral a negociar molles, el que volem és el pa sencer“ Com els Vascos oi ??
  Veterà antifranquista. 02/08/2021 3:57 pm
  No estic gens d'acors amb aquesta colla d'esgarriacries de la CUP. Però aquest cp els donoi la raó.
  LLARENA dPENA 02/08/2021 4:23 pm
  I perquè vau donar suport a ESGERRO AUTONOMISTA de CAT (antiga ERC), si el que volieu era arrivar a un referendum, capssigranys?. I no vingueu amb que no ho saviau. També vau condicionar la participació de Junts que, vergonyosament, també està participant en aquesta desgràcia. Tots savieu que ESGERRO no faria res per la independència. Sou col.laboradors actius vergonyosament disimulant fins que, dintre de dos anys, ESGERRO s'inventi un altre. Si tant a disgust esteu amb el plá d'ESGERRO, no cal esperar dos anys. Trenqueu ja d'una vegada, si teniu pilotes, clar, i sobre tot, si aquest discurset, va en serio.
  Un del IBEX, si, raro no?, dons si, orgullos de haver votat la CUP 02/08/2021 4:29 pm
  Sort en tenim de la CUP, aquesta vegada no he equivocat el meu vot, la resta, uns venuts, uns covards, i uns ineptes.
  Carlos 02/08/2021 4:30 pm
  Bla bla bla . Feu caure aquest govern de botiflerots, valentes.
  Doctor Strangelove 02/08/2021 5:23 pm
  Treballar diuen aquesta colla de ganduls! Aquests ni entenen que per anar a la feina s'ha d'anar dutxat! Llavors com coi tenen les galtes de dir que treballaran! Doc.

Nou comentari