L'ANC reforça el seu eix social

L'ANC recollirà signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica

L'ANC ha reforçat el seu eix social. L'entitat s'ha afegit a la Iniciativa Legislativa Popular 'Habitatge: contra els desnonaments i la pobresa energètica'. “No entenem l’avenç nacional sense l’avenç social. Són dues cares de la mateixa moneda”. Així ha explicat la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, el suport de l’entitat a la ILP Habitatge: contra els desnonaments i la pobresa energètica, per tal de col·laborar amb la recollida de signatures i aconseguir superar les 50.000 necessàries per a que s’accepti a tràmit.

L’acte de signatura ha comptat amb representants de les entitats impulsores de la ILP, Carlos Macías, de la PAH, Maria Campuzano, de l’Aliança contra la Pobresa Energètica, i Vanesa Valiño, de l’Observatori DESC, que han explicat la situació d’emergència amb la que es troben milers de famílies a Catalunya. La ILP pretén que “el Parlament aprovi noves polítiques d’habitatge i pobresa energètica que facin front a aquesta emergència social”.

Forcadell ha anunciat el ple suport de l’ANC a la iniciativa, un pas necessari en el camí per construir una “república catalana lliure i socialment justa”. La presidenta de l’ANC, que ha explicat que “l’Estat espanyol no resol els problemes dels catalans”, ha demanat “valentia” als partits i al govern, així com un “pas endavant per demostrar que el país que farem serà més just”.

Comentaris

envia el comentari