L'alcaldessa inhabilitada de Berga es tornarà a presentar a les municipals

Montse Venturós diu que la situació que es viu a Catalunya és una de les raons principals que la ha empès a repetir

 

 

 

L'alcaldessa inhabilitada, Montse Venturós, vol tornar a dirigir l'Ajuntament de Venturós. Així ho ha anunciat la mateixa Venturós, que encapçalarà novament la llista de la CUP en les properes eleccions municipals. La seva inhabilitació acabarà el proper 1 d'abril, de manera que no li impedirà fer campanya. L'alcaldable assegura que la situació que viu Catalunya, amb els líders independentistes empresonats, ha estat una de les raons principals que l'han empès a voler repetir.

 

 

La CUP de Berga ha presentat aquesta tarda la candidatura per a les properes municipals que encapçalarà Venturós. L'alcaldessa inhabilitada ha reconegut que els darrers sis mesos, en què no ha pogut estar al capdavant de l'ajuntament per ordre judicial no han estat fàcils. "Ha estat una situació inèdita a Berga i a l'estat", ha remarcat la candidata, que assegura però que surt "reforçada" i "amb ganes de tirar endavant". Venturós va ser inhabilitada el passat mes d'octubre pel cas de l'estelada. La fins llavors alcaldessa es va negar a retirar l'estelada de la façana de l'Ajuntament durant dos períodes electorals de l'any 2015.

 

 

Venturós ha explicat que els moments que es viuen a Catalunya "amb persones empresonades, exiliades i represaliades" li han impedit "quedar-se a casa" i han estat una de les raons de pes que l'han dut a voler tornar-se a presentar, una decisió que ha estat avalada per l'assemblea local de la CUP.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?