L'Ajuntament de Reus treu la pancarta i prohibeix als treballadors dur el llaç groc

La Junta Electoral ha qualificat d'infracció l'actuació dels treballadors públics que portin el símbol dels presos polítics mentre estan en horari de feina

 

 

 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha acatat aquest vespre la resolució de la Junta Electoral de Reus que l'ordenava retirar la pancarta de suport als presos de la façana de l'Ajuntament. Segons asseguren des del consistori reusenc la lona ja no és visible, així com tampoc el llaç groc que l'acompanyava. L'acord s'havia dictat després de la denúncia que van interposar el Partit Popular, Ciutadans i l'Associació Aixeca't-Levántate. En la resolució feta pública aquesta tarda, la Junta Electoral de Reus havia donat a Pellicer un termini màxim de 12 hores per complir l'ordre. Segons fonts municipals, l'alcalde presentarà recurs abans de 24 hores, termini màxim fixat també per l'organisme electoral.

 

 

En l'àmbit dels llaços grocs dels funcionaris la Junta Electoral de Reus ha resolt de manera diferent a la que ho va fer la Junta Electoral de Zona en el cas d'Amposta, que va desestimar la petició de prohibició per part del PP. Al Baix Camp s'ha qualificat d'infracció l'actuació dels treballadors públics i s'ha recordat a Pellicer que té l'obligació de "vetllar pel compliment del principi de neutralitat dels funcionaris públics". El regidor del PP de Reus, Sebastià Domènech, ha "exigit" a Pellicer el compliment de la resolució.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?