L’Ajuntament de Barcelona exercirà l’acusació en el procediment de l’agressió a Jordi Borràs

Jaume Asens assegura que "protegint-lo a ell protegim els col·lectius vulnerables amenaçats per l'odi a la nostra ciutat"

 

El tercer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Asens, ha explicat aquest dimarts que l’Ajuntament de la ciutat exercirà l’acusació en el procediment que s’obri per l’agressió d’aquest dilluns al fotoperiodista d’El Món, Jordi Borràs. “Protegint-lo a ell protegim els col·lectius vulnerables amenaçats per l’odi a la nostra ciutat”, ha assegurat a les xarxes socials. 

 

Per altra banda, Asens ha demanat al govern espanyol “que ordeni obrir una investigació interna i se suspengui de seves funcionsl’agent de la policia espanyola que va agredir Borràs. De fet, segons el tinent, que l’agressor sigui policia “ho fa més greu”. “No podem naturalitzar els braços alçats, els incendis provocats o les agressions reiterades d’extrema dreta a la nostra ciutat. Ja sumem quasi 100 agressions físiques a Catalunya. Ahir va ser un fotoperiodista, demà pot ser qualsevol ciutadà“, ha etzibat Asens.

 

 

Nou comentari