L'agressió a una dona que retirava llaços grocs no té mòbil polític

Cs i PP van denunciar la violència del "separatisme", i es van difondre fotografies i declaracions falses de la víctima a les xarxes socials

 

"Acaban de agredir de gravedad a la esposa de uno de nuestros afiliados de Ciutat Vella por retirar lazos amarillos en el parque de la Ciudadela. Mi más rotunda condena y repulsa a quienes pretenden imponer sus ideas con violencia. No nos callarán". La piulada és de la regidora de Cs a Barcelona Carina Mejías, que va vincular una agressió al parc de la Ciutadella a un independentista. Els fets van passar aquest dissabte a la tarda, quan un home va reaccionar de manera molt violenta en veure que els llaços grocs que retiraven els fills de la dona agredida anaven a terra.

 

L'home, segons el relat als Mossos, que explica "La Vanguardia" citant fonts de la policia catalana, va cridar "esteu embrutant la ciutat" i després, en escoltar la resposta de la dona, de nacionalitat russa, que li recriminava que escridassés també els seus fills, l'home va cridar que marxés al seu país. A partir d'aquí, segons relata La Vanguardia en base a l'atestat policial, l'home li va clavar un cop de puny al nas, i el marit, militant de Cs com el mateix partit ha difós a Twitter, el va agafar pel coll i el va esgarrapar per defensar la seva dona. A partir d'aquí, els mossos van prendre declaració. El resultat? No hi ha mòbil polític en l'agressió a una dona per retirar llaços grocs, segons fonts consultades dels Mossos recollides pel mateix diari. A més, segons els Mossos, no s'ha presentat cap denúncia.

 

Ciutadans va denunciar l'agressió sense esperar al testimoni dels mossos, i la seva líder i cap de l'oposició, Inés Arrimadas, va demanar a Pedro Sánchez que "defensi els milions de catalans que estem essent atacats pel separatisme i deixi de blanquejar els qui trenquen la convivència a Catalunya". El líder de Cs, Albert Rivera, també s'hi va sumar: "La Catalunya supremacista de Torra entra en deriva perillosa, l'Estat ha de protegir els ciutadans ja". El president del PP català, Xavier García Albiol, també va denunciar l'agressió i en va responsabilitzar el govern de Sánchez. "Acabarem malament", va avisar.

 

 

A les xarxes socials, diversos usuaris unionistes van denunciar l'agressió, adjuntant fotografies falses de l'agredida, com han destapat altres usuaris: 

 

 

Comentaris