El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’agredit pels ultres a Lledoners surt de l’hospital
  • CA

 

 

“Ara estic cansat i adolorit, atonyinat, però ja sóc a casa”. Aquestes són les paraules amb què en Joan, l’home agredit ahir a Lledoners per un grup d’ultres, ha explicat el seu estat després de sortir de l’Hospital a primera hora d’aquesta tarda. 

 

Els metges l’han tingut en observació fins que les analisis d’orina no deixessin cap rastre de sang. “Vaig rebre molts cops a l’esquena sota les costelles”, detalla en Joan que recorda amb nervis l’atac.

 

Ell mateix ha confirmat que les primeres atencions a l’ambulància, els sanitaris van detectar que li havien tirat dissolvent. De fet, a l’Hospital li van haver de netejar els ulls de la irritació que li hauria produït el dissolvent que els ultres utilitzaven per esborrar les pintades. “Contusionat i massegat”, s’ha autodefinit amb veu cansada. En Joan ha agraït les mostres de suport que ha rebut durant tot el dia d’avui. 

 

Aquest dijous interposarà la denúncia davant dels Mossos i dos testimonis de l’agressió ja han passat per comissaria per tal de deixar la seva versió dels fets. La policia ja investiga el principal sospitós de l’agressió que va ser filmat per la mateixa víctima. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa