El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
JxCat acusa Sánchez de “menystenir la Generalitat” amb els dubtes sobre la taula de diàleg
  • CA

La portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha acusat aquest dilluns el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de “menystenir la Generalitat” amb els dubtes que està generant durant els darrers dies sobre si assistirà o no a la taula de diàleg. “Es troba còmode cronificant el problema i d’aquesta manera està mostrant molt poc interès en aquest espai”, ha dit en referència a aquesta mesa de negociació conformada per la Moncloa i el Govern.

Preguntada per quina hauria de ser la posició de la part catalana si el president espanyol no s’hi acaba presentant, Artadi ha admès que estan “a l’expectativa” de saber què farà Pedro Sánchez. “Ens agradaria que tot fos més transparent; i ha molt poca claredat“, ha manifestat en roda de premsa. Així doncs, no ha volgut aclarir quins membres de Junts assistiran en aquesta taula, i tampoc no ha volgut opinar sobre què hauria de fer Pere Aragonès en cas que el seu homòleg espanyol no s’hi presenti.

Per acabar, Artadi ha insistit que la presència de Pedro Sánchez en aquesta taula de negociació entre governs català i espanyol per tal de solucionar el conflicte polític és “imprescindible“. Ha reconegut que si des de JxCat ja hi havia abans “escepticisme” sobre aquesta taula, ara encara n’hi ha més. Així doncs, ha alertat que des de Madrid es vol donar la “falsa idea que el conflicte s’està encarrilant, però en cap cas és així“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a setembre 06, 2021 | 14:22
    Luisnomeacuerdo setembre 06, 2021 | 14:22
    Chati los españolistas agradechemos los servicios prestados durante la aplicación del 155 en la comunidad de Cataluña para restablecer las ley, recuerda que otra vez y serás nombrada hija adoptiva de Asturias, cuna del reino de España. Vas por el buen camino aunque deberías quitarte las gafas con la nariz de groucho.
  2. Icona del comentari de: Ricard a setembre 06, 2021 | 14:49
    Ricard setembre 06, 2021 | 14:49
    El despreci dels castellans pels catalans es secular. Cap novetat.
  3. Icona del comentari de: Català a setembre 06, 2021 | 16:07
    Català setembre 06, 2021 | 16:07
    Tots sabem que la famosa taula no servirà de res, peró els polítics han de justificar el sou. El Sr. Pedro Sánchez no vindrà; no li cal.
  4. Icona del comentari de: Ningú respecta qui no es fa respectar a setembre 06, 2021 | 18:40
    Ningú respecta qui no es fa respectar setembre 06, 2021 | 18:40
    El governet de Vichy es menysté tot solet col·laborant amb l'ocupant
  5. Icona del comentari de: Una pregunta, Sra. Artadi. a setembre 06, 2021 | 19:52
    Una pregunta, Sra. Artadi. setembre 06, 2021 | 19:52
    Ya sabemos que Esquerra estará pegada a la silla aunque Sánchez y su gobierno la ridiculicen hasta la extenuación, pero qué me dice de Junts, Sra. Artadi, acudirán a la mesa de la charlatanería sanchista si el charlatán mayor del reino no acude?
  6. Icona del comentari de: Governcito Arangoncito, los peleles de Sanchez.155 a setembre 07, 2021 | 05:56
    Governcito Arangoncito, los peleles de Sanchez.155 setembre 07, 2021 | 05:56
    No entenc com el Governcito del Aragoncito no hi envia un gos, que es el que es mer3ix el Gobierno Franquista del Teniente Coronel Sanchez de Franco y de La Generalisima Colau del GAL. psoe i podemos uns Tejeros curtets i demencials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa