JxCat acusa Sánchez de “menystenir la Generalitat” amb els dubtes sobre la taula de diàleg

Artadi admet que estan "a l'expectativa" de saber si el president espanyol hi assistirà o no

La portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha acusat aquest dilluns el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de “menystenir la Generalitat” amb els dubtes que està generant durant els darrers dies sobre si assistirà o no a la taula de diàleg. “Es troba còmode cronificant el problema i d’aquesta manera està mostrant molt poc interès en aquest espai”, ha dit en referència a aquesta mesa de negociació conformada per la Moncloa i el Govern.

Preguntada per quina hauria de ser la posició de la part catalana si el president espanyol no s’hi acaba presentant, Artadi ha admès que estan “a l’expectativa” de saber què farà Pedro Sánchez. “Ens agradaria que tot fos més transparent; i ha molt poca claredat“, ha manifestat en roda de premsa. Així doncs, no ha volgut aclarir quins membres de Junts assistiran en aquesta taula, i tampoc no ha volgut opinar sobre què hauria de fer Pere Aragonès en cas que el seu homòleg espanyol no s’hi presenti.

Per acabar, Artadi ha insistit que la presència de Pedro Sánchez en aquesta taula de negociació entre governs català i espanyol per tal de solucionar el conflicte polític és “imprescindible“. Ha reconegut que si des de JxCat ja hi havia abans “escepticisme” sobre aquesta taula, ara encara n’hi ha més. Així doncs, ha alertat que des de Madrid es vol donar la “falsa idea que el conflicte s’està encarrilant, però en cap cas és així“.

Comentaris

  Luisnomeacuerdo 06/09/2021 2:22 pm
  Chati los españolistas agradechemos los servicios prestados durante la aplicación del 155 en la comunidad de Cataluña para restablecer las ley, recuerda que otra vez y serás nombrada hija adoptiva de Asturias, cuna del reino de España. Vas por el buen camino aunque deberías quitarte las gafas con la nariz de groucho.
  Ricard 06/09/2021 2:49 pm
  El despreci dels castellans pels catalans es secular. Cap novetat.
  Català 06/09/2021 4:07 pm
  Tots sabem que la famosa taula no servirà de res, peró els polítics han de justificar el sou. El Sr. Pedro Sánchez no vindrà; no li cal.
  Ningú respecta qui no es fa respectar 06/09/2021 6:40 pm
  El governet de Vichy es menysté tot solet col·laborant amb l'ocupant
  Una pregunta, Sra. Artadi. 06/09/2021 7:52 pm
  Ya sabemos que Esquerra estará pegada a la silla aunque Sánchez y su gobierno la ridiculicen hasta la extenuación, pero qué me dice de Junts, Sra. Artadi, acudirán a la mesa de la charlatanería sanchista si el charlatán mayor del reino no acude?
  Governcito Arangoncito, los peleles de Sanchez.155 07/09/2021 5:56 am
  No entenc com el Governcito del Aragoncito no hi envia un gos, que es el que es mer3ix el Gobierno Franquista del Teniente Coronel Sanchez de Franco y de La Generalisima Colau del GAL. psoe i podemos uns Tejeros curtets i demencials

Nou comentari