El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
JxCat no confia en una reunió de la taula de diàleg abans del 15 de juliol
  • CA

El portaveu de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, no confia en una possible reunió de la taula de diàleg abans del 15 de juliol, com ha reclamat just aquest dilluns ERC, i ha avisat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, és “un rècordman mundial en no complir la paraula”. “És un mag de la gesticulació, en tenir poca capacitat per concretar i resoldre res”, ha resumit en una entrevista a Onda Cero. Pujol ha remarcat que és un agent “de qui refiar-se’n poc” i ha retret al president espanyol que “no ha fet res per intentar-ho dissimular o corregir”. “Som on érem”, ha conclòs Pujol.

A l’entrevista, el portaveu de JxCat també ha recordat que qui té la competència per convocar eleccions a Catalunya és el president de la Generalitat i ha dit que ara mateix l’executiu està centrat en la gestió de la pandèmia.

“La primera prioritat del Govern és el coronavirus, la segona és el coronavirus i la tercera és el coronavirus”, ha dit, i ha afegit que “l’autèntic calendari electoral del país és la covid-19”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa