JxCAT: “Investirem el president Puigdemont d’acord amb el reglament”

La candidatura no vol parlar de plans B i recorda que encara no hi ha cap informe jurídic que rebutgi una investidura telemàtica
Foto de família de JxCAT a Brussel·les, aquest divendres
Foto de família de JxCAT a Brussel·les, aquest divendres | JxCAT

JxCAT no vol pensar en cap pla B. El pla A és  Carles Puigdemont: “Investirem el president Puigdemont d’acord amb el reglament del Parlament, d’acord amb la legitimitat del president i dels resultats electorals del 21D”, ha remarcat la directora de campanya i diputada de JxCAT, Elsa Artadi en una compareixença des de Brussel·les, on aquest divendres s’han trobat la majoria de diputats de la candidatura amb Puigdemont, Ponsatí i Puig. No hi han pogut ser ni Lluís Guinó ni els consellers i diputats Turull i Rull, que tenen el passaport retirat. 


 

Per la seva banda, el portaveu de JxCAT, Eduard Pujol, ha remarcat que “farem les coses ben fetes, aplicarem el reglament i estem convençuts que el dia 31 el president Puigdemont tornarà a ser el president de tots els catalans”, ha dit en referència a les crítiques del PP, el PSC i Cs sobre la proposta d’investidura telemàtica o per delegació. Justament, aquest migdia Moncloa ha anunciat que recorrerà “immediatament” una investidura telemàtica.
Comentaris
un senyor antic
Ha EEUU hi ha un exemple de investidura telematica, un alcalde, a Alaska, en presencia d'un advocat , motiu un viatge d'oci programat feia temps.
petronio
frente del 155 , ! sorpresa ! , hace ya años que las grandes empresas, incluidas las bancarias, hacen reuniones, de trabajo, decisorias, presentaciones de OPAS, nombramientos y ceses, etc , VIA TELEMATICA !!!, oh !! únicamente no es válido para el Parlament de Catalunya , frente del 155 sois el hazmerreir del mundo , ¿ no se os cae ya la cara de vergüenza ?.
Carles
És clar que si!. El President ha de ser Puigdemont perquè així ho hem volgut els catalans. A veure si plantem cara d'una vegada a aquest govern corrupte de l'Estat, que mentre ens te entretinguts amb enrabiades no parlem del que han robat i dels seus processos de corrupció. Això hauria de sortir a primera plana de tots els diaris cada dia. Fa un temps que només ens defensem de les seves injustícies,a veure si passem a l'atac i els hi traiem tots els seus draps bruts. Hem de capgirar la cosa.
Aquest titular....
Aquest titular em genera la seguent reacciò: Muahahahahahahaha ! Perdoneu, pero algu ho havia de dir, (oi que si, Tardá?)
Com te que ser
Per això l'hem votat, en cas contrari guanyaria el franquisme.

envia el comentari