JxCat insta Sánchez a analitzar el "fracàs" de la manifestació: "El llop no tenia les dents tan afilades"

Eduard Pujol assegura que no està sobre la taula replantejar l'esmena a la totalitat perquè no s'intueix "cap moviment" del govern espanyol
El portaveu adjunt de JxCat, Eduard Pujol | ACN

JxCat ha instat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a analitzar el "fracàs" de la manifestació de "la ultradreta" d'aquest diumenge i valorar quina és la seva força. Segons el portaveu adjunt de JxCat Eduad Pujol, la concentració ha demostrat que "el llop no tenia les dents tan afilades" i que "potser no anàvem malament", ha dit en referència a les negociacions de la setmana passada sobre el diàleg. Pel que fa a l'esmena a la totalitat que ha registrat el PDeCAT contra els pressupostos de l'Estat, Pujol assegura que no està sobre la taula replantejar-se-la perquè no "s'intueix" cap moviment de Sánchez. "En aquests moments no hi ha corredisses, ni nervis ni gent pendent del whats app per retirar res", ha assegurat. Després d'una reunió de coordinació estratègica entre JxCat i el PDeCAT al Parlament, el portaveu adjunt de JxCat ha instat Sánchez a moure fitxa i canviar d'actitud després del "fracàs" de la manifestació d'aquest diumenge a la plaça Colón en què no se'n van sortir en convertir el 10 de febrer en el 12 d'octubre. Per a Pujol, el missatge que van donar ahir els ciutadans a Sánchez és que segui a la taula de negociació, sigui valent i no tingui por. I en aquest context ha apel·lat a la valentia que, segons Pujol, ha tingut Sánchez en determinats moments quan "li bufaven vents en contra" i va demostrar que se'n sabia sortir de totes. 

  

  

en la manifestació d'aquest diumenge també va quedar derrotat el "vell" PSOE.

  

  

Crida els demòcrates a mobilitzar-se davant el judici

  

  Comentaris
Afilades?
En català és esmolades.
enricsvh
Dons si , en català es esmolades. El profesionals de la llengua, s' haurien d'esforçar una mica més, dons depenem del que llegim, per escriure millor el català. Gràcies.
Fanga
Si, senyors, és el català que, majoritàriament es parla al Cap i Casal. Jo n'he escoltat una de difícilment superable. Vaig sentir com en un bar un client demanava "Un bocadill de ques"
Pauline
La mani d'ahir va fer figa. El tripartit d'extrema dreta, ja vàrem veure, quina majoria silenciosa !
Gerard.cat
No es pot dir un 'bocadill de ques'? Jo diria de 'quesu'. Facècia a banda, aquests polítics no han pensat que ahir l'escòria va rebre l'ordre de romandre a casa. Tota Europa mirava. Més valia aquest fracàs, que l'exaltació oberta del franquisme. Ara els falangistes del PSOE demanaran pressupostos, no n'hi haurà -esperem- i a les eleccions els lacais del tirà, guanyaran. Tots ho sabem, que arrasaran. Ah! i pensar que això no ens interessa, és estultícia política.

envia el comentari