JxCat demana a Torrent que prengui mesures contra Cs per usar el terme "supremacistes"

Junts per Catalunya considera que són "interpel·lacions ofensives" i recorda que Ciutadans utilitza aquesta paraula amb freqüència
Albert Batet
Albert Batet | JORDI BORRÀS

El portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya (JxCat), Albert Batet, ha registrat una petició a la cambra catalanaen la què insta al president del Parlament, Roger Torrent, a prendre mesures contra Ciutadans (Cs) per utilitzar de manera abusiva el terme "supremacista" per referir-se als independentistes. De fet, recorda que durant la sessió plenària d'aquest dijous la diputada taronja Sonia Sierra va utilitzar aquest terme per referir-se a la consellera de Cultura, Laura Borràs.

 

Considera que aquestes interpel·lacions són "ofensives". Per aquest motiu, recorda a Torrent que ell té "no només la facultat, sinó el deure de cridar a l'ordre i prendre les decisions oportunes davant qualsevol diputat que violi les regles d'ordre establertes".Comentaris
jg
qué piel más fina....tienen algunos ahora...las calles serán siempre nuestras....
ferreret
Ja sabem que el partit polític c's parla de forma incorrecte en tots els seus adjectius, però encara no sabem encolomar-els hi la parauleta a ells que són els autèntics supremacistes però frustrats, ja que són forasters de facto, que es pensaven que arribant al nostre país podrien tallar el bacallà, però no ha estat així.
Fora faxas busca-raons del parlament ja
Quirce
Es molt evident que C´s s´han propossat tots a fer mal i donar la norma publica del desafiament politic amb paraulas ofensivas per els catalans al Parlament . Es el seu taranná que volen imposar per fer-se els milhomes que té que ser reprobat publicament.
Sisco
Una mica de inteligència, amb aquest Srs. de Ciudadanos, la solució es fer-l´his un, dos i tres TORTOSES, els que calguin, ni cas quan es queixin, que diguin tot el que els hi sembli, nosaltres a la nostre, hi el que insulti, fora del hemicicle, Sr Torrent.
Encara espero que facin President a qui va escollir el poble.
Del Torrent no s'en pot esperar gaire res. És un polític professional que de la mateixa manera que està aquí , estaria a qualsevol altre partit o càrrec. Això sí cobrant milers d euros cada mes.
pantomina
poco se puede esperar de un President del Parlament que pasará a la historia por usar pañales.... vamos, que ante una mirada de C´S o el PP se caga patas abajo. Carmen Forcadell ! cómo te echamos de menos !!
Luna Barceló
Sr. Batet la supremacia o superioritat natural d’un grup d’individus respecte a un altre ja sabem que és una pràctica dels grups contraris a que Catalunya sigui Lliure i Independent. Les utilitzen pel que vostè diu per ofendre, malgrat això li diré que no ofen qui vol si qui pot i ells han despullat la seva ideologia que com tots sabem no és altra que la de intoxicar, banalitzar i adoctrinar a la força. Fem feina per alliberar-nos d'aquests personatges i Visca Catalunya Independent!!!!!
Decir "supremacistas" resulta un eufemismo.
Es como decir que el Sr Batet muestra un ligero sobrepeso.
Hipòcrites
Ser supremacista vol dir pensar que s’hauria d’afavorir una població per sobre d’una altra. En aquest cas la nadiua d’eixa terra per sobre de la dels nouvinguts. És independent de la creença en la superioritat racial basada en les diferències biològiques de les diverses poblacions humanes. Segur que no ho sou quan parleu de 50+1? O potser només massa covards per a admetre-ho?

envia el comentari