JxCAT demana que el nou ministre de Cultura no prengui possessió

Considera que els comentaris denigrants, insultants, xenòfobs i sexistes que ha publicat a les xarxes socials el desacrediten Màxim Huerta
El ministre de Cultura, Màxim Huerta
El ministre de Cultura, Màxim Huerta | Europa Press

Junts per Catalunya demana que el nou ministre de Cultura, Màxim Huerta, no prengui possessió del càrrec. Considera que els comentaris denigrants, insultants, xenòfobs i sexistes que ha publicat a les xarxes socials el desacrediten per ser el màxim responsable de les polítiques culturals del govern de Pedro Sánchez. La formació independentista demana al nou president espanyol que faci marxa enrere i no tiri endavant la seva presa de possessió. A parer de JxCAT, "una persona que publica opinions i missatges de contingut classista, amb connotacions sexistes, denigrants i en què menysprea i insulta més de dos milions de catalans" no és una persona adequada per ocupar el càrrec de ministre de cultura. 


 

Igualment, per a Junts per Catalunya, el fet que el president espanyol vulgui incloure en el seu executiu una persona que ha manifestat obertament el seu odi cap al procés sobiranista, "demostra la poca voluntat de diàleg que pregona Pedro Sánchez per resoldre el conflicte amb Catalunya".
Comentaris
el teu
pues nada, que el PresisenTorra dimita por su comentarios fascistas, xenofobos y clasistas ... si es que todo son sonrisas ;)
La clave
JxCat se opone a Huerta única y exclusivamente por esto: "menysprea i insulta més de dos milions de catalans" = "ha manifestat obertament el seu odi cap al procés sobiranista". El resto es relleno para denigrar un poco más.
Pere
Nuestras sonrisas son las más bonitas del mundo! Somos gente pacífica, de buena voluntad!
Tony
Si senyorara a tomar de vuestra pròpia medicina caspañoles de merda!!!!!!!
Aureli 1
Aquest paio ,entre altres coses, odia i no té ni puta idea d'esports , que hi pinta aquí ? Si a més es manifesta anti-procés ........encara hi és a temps a "renunciar"
Aveura
Dons, aqui eu astát llents, dons, els ministras els a pusat en Carlas Puchdamon, dons, que s el rei dal mon sansé, dons, auria daver avisat, dons
Sr Huerta
Observem que encara no han alliberat els presos polítics que tenen sense judici i injustament empresonats a les seves presons, ni han donat cap amnistia per el exilats politic, gent pacífica i de bé, a pesar del que pensi la injusta justícia espanyola. La democràcia es demostra fent democràcia, no amb bla, bla, bla.... Catalunya us exigeix això, justícia i democràcia, de la resta de coses se'n pot parlar quan estigui en marxa aquesta possible democràcia, de moment tenim esperança i gent a presó.
Barcelona
A veure si ho entenc, s'ha de buscar cualsevol cosa perquè el president torra no sembli tan imbècil veritat?
Juan Hospitalet
En el estado espanol tener a un candidato a Ministro racista e inalfabeto te hace ganar puntos, por eso lo mas posible es que el gobierno espanol lo nombre.
@JFreixer
Màxim Huerta pot dir el que li roti perquè no és català. Des de quan una mala persona no pot ser ministre de Castella?
bruce
es increible... cada día se superan.. LA HIPOCRESÍA SEPARATA NO TIENE LÍMITES!!... je je
Galego en Berlín
Un ministro a la altura de la cultura espanhola. Tienen lo que se merecen. Ahora, a montar un tour de Sjiena al Valle de los Caídos, pasando por el Alcázar de Toledo para alimentar vuestro nacionalcatolicismo. El tercermundismo no es solo material.
Kadra
Torra ha demanat perdó pels seus tuits. Aquest senyor no ho farà. Perquè és de la colla dels que no s'avergonyeixen de ser espanyols. Perquè on s'és vist mai demanar perdó als catalans per res. Perquè qui mana ha de demostrar que mana. Per tot això també, volem ser lliures.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
JUNTS PER CATALUNYA ¿ NO BEIS HA UN LO QUE PASA ? Tan Tontos Sois aixo es TOT UNA VENJANÇA DE PEDRO SANCHEZ Posa a MÀXIM HUERTAS CON " EL PUTO " MINISTRO DE CULTURA DE ESPAÑA En resposta que QUIM TORRA Va posar de CONSELLERA DE CULTURA DEL GOVERN CATALÀ a una Dona ANTI-ESPAÑOLA I ANTI-LLENGUA CASTELLANA .Aquesta es la resposta del NOU PRESIDENT ESPANYOL Juga fort contra Catalunya u demostre en JOSEP BORRELL EL P.S.O.E. Sera PITJOR QUEL P.P.
els tuits d'aquest presentador fet ministres
s'han de traduïr amb uns quants idiomes i han de ser enviats a volta món...xq tothom sàpiga quina clase de gentussa tria Ñ com a polítics.
El m.h president torrassegun vosaltres es un n xenofogo etnicista etc por uns tuits passats demanaveu el cap .us habeu ficat amb b la seva filla .i ara amb aquet no pasa res ? Àneu-vos a la merda españolufos os cega el odi a tot el que sigui català iros a vuestro país !!!!
Ramon
Una de les dades més esperançadores del tomb sobiranista de la societat catalana fou que es produí amb absolutament totes les administracions en grapes sociates. O sigui que no calia témer que Espanya reaccionés oferint-nos la pastanaga sociata perquè ja tot, tot, tot estava inundat de pastanagues. Però l'esperança era un miratge. No tenim remei.
Ramon
Abans que passés, ja vaig dir que desactivada la pastanaga sociata Espanya ens vindria amb una pastanaga de més extremista de xerraneca, més populista, més demagoga encara, quelcom tipus reviscolar el Frente Popular del 36. I així va ser. N'hi van dir La Comuna Pudent i serviria per segellar de més fuites pijoprogres. Colono's per fer collita del lerrouxisme que havien sembrat els sociates. I el caïnisme Vida de Brian de les esquerres independentistes de cop de gràcia. Vet aquí la fórmula.
A. B.
Pura tele-porqueria. No caldrien més motius. Però això és Espanya i potser és el que es mereixen.

envia el comentari