JxCAT demana que el nou ministre de Cultura no prengui possessió

Considera que els comentaris denigrants, insultants, xenòfobs i sexistes que ha publicat a les xarxes socials el desacrediten Màxim Huerta

 

Junts per Catalunya demana que el nou ministre de Cultura, Màxim Huerta, no prengui possessió del càrrec. Considera que els comentaris denigrants, insultants, xenòfobs i sexistes que ha publicat a les xarxes socials el desacrediten per ser el màxim responsable de les polítiques culturals del govern de Pedro Sánchez. La formació independentista demana al nou president espanyol que faci marxa enrere i no tiri endavant la seva presa de possessió. A parer de JxCAT, "una persona que publica opinions i missatges de contingut classista, amb connotacions sexistes, denigrants i en què menysprea i insulta més de dos milions de catalans" no és una persona adequada per ocupar el càrrec de ministre de cultura. 

 

 

Igualment, per a Junts per Catalunya, el fet que el president espanyol vulgui incloure en el seu executiu una persona que ha manifestat obertament el seu odi cap al procés sobiranista, "demostra la poca voluntat de diàleg que pregona Pedro Sánchez per resoldre el conflicte amb Catalunya".

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?