JxCat celebra que Aragonès parli “d’alternatives” a la taula de diàleg

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, ha celebrat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, parlés de “construir alternatives” si la taula de diàleg entre Catalunya i Espanya s’encalla i no permet avançar en la resolució del conflicte polític a través d’un referèndum i l’amnistia. En una piulada publicada al seu compte de Twitter, ha vist amb bons ulls que en el discurs de Nadal hagi “reconegut” allò que Junts defensa “des del primer dia”.

“L’alternativa a aquesta taula de diàleg sabem quina és: unitat i preparació per la confrontació democràtica i intel·ligent en el marc del Consell per la República”, ha etzibat, a més de fer una crida a construir “alternatives amb realisme” per si la negociació amb l’Estat “s’encalla”. “Som-hi. Així sí”, va escriure Sànchez al seu compte de Twitter quan ja havia finalitzat el discurs de Pere Aragonès, que enguany s’ha fet el dia de Sant Esteve i des d’una de les primeres escoles que van implementar la immersió lingüística a Catalunya.

Aragonès va afirmar aquest diumenge que confia que el 2022 sigui un any clau pel que fa al Procés. Va dir que “el 2022 ha de ser l’any en què comencem a desbloquejar el conflicte amb l’Estat i en què la negociació amb l’Estat avanci i comenci aportar resultats tangibles”. Ara bé, Aragonès va dir que s’haurien de “començar a construir alternatives i la negociació” amb l’Estat a la taula de diàleg “s’encalla i no aporta resultats”. Aragonès va dir que això s’havia de fer “actuant amb realisme, buscant el màxim consens i aprenent del camí que hem fet fins ara”. Amb aquestes paraules avisava no només l’Estat espanyol, sinó també la resta de partits independentistes, un cop la majoria del 52% al Parlament ha quedat qüestionada després de la negociació dels pressupostos.

Comentaris

  Porcs traïdors Desembre 27, 2021 | 11:21
  El traïdor Jordi Sànchez fent manetes amb el botifler Aragonès. Cal fer caure el govern de Vichy.
  LLARENA dPENA Desembre 27, 2021 | 17:46
  Ostres .... En Sánchez ha tornat a sortir de l'armari. Sempre amagat.Sembla increible. Aquests últims mesos ha sortit pels mitjans no més de 3 o 4 vegades. Dos d'elles per presentar denúncies al PP. Quanta feina deu tenir aquest home al seu despatx de JxCAT. En canvi, l'Aragonés d'ESGUERRO AUTONOMISTA de CAT, l'antiga ERC, no hi ha día que no surti un parell de vegades a TV3 o d'altres mitjans. Aixó sí, fent només marketing i dient mentides, moltes mentides per acollonir P. Sánchez negant-li els vots que el de les "155 monedes de plata" li dona tan diligentmen cada vegada que els ho demana.
  Puigdemont, la llufeta del junqueretas.155 Desembre 27, 2021 | 22:17
  Junts, una butifarra d'erc. Plega ja, comunista Sanchez del tripartit

Nou comentari