JxCAT alerta que els socialistes d’Illa “són els del GAL i el 155”

Albert Batet reclama no desaprofitar cap vot el 14-F

El cap de llista de JxCAT per Tarragona, Albert Batet, ha elevat el to aquest diumenge contra el PSC i Salvador Illa. Batet ha dit que els socialistes catalans “són els del GAL i el 155” i que per tant “el seu canvi és mentida”. Batet ha manifestat que ells “tornen, el que no marxa de Catalunya és la repressió, continua l’exili i la presó”.

El candidat tarragoní de JxCAT ha denunciat que quan el PSOE ha de trirar entre monarquia i república, “tot el PSOE tria defensar monarquia i el rei del 3-O, quan ha de triar entre democràcia i 155, tria 155, liquidar el Parlament de Catalunya”. Per Batet, “durant 40 anys sempre han triat Espanya enlloc de Catalunya i Madrid i l’Íbex 35”.

Batet també ha acusat els socialistes de triar els interessos partidistes abans que la salut, “com han fet el 14-F”. “Els catalans només tenim una resposta, que és el nostre vot i les urnes i hem de fer una crida a la mobilització”, ha advertit.

“Si tu no vas a votar, ells sí que tornen, que no es perdi cap vot, hem de deixar clar que a Catalunya no mana el PSC, que manen els catalans i catalanes i que l’únic canvi de debò és la independència”, ha reblat.

Comentaris

  Octubrista 24/01/2021 7:38 pm
  El PSC's, la sucursal a Catalunya del PPSOEVOC'S, difícilment pot enganyar ningú. Ara fins els més babaus saben que són el cavall de Troia de Castella a Catalunya. Del que molts no en són conscients és de que va ser ERC, qui els va ajudar a implantar-se i escampar-se com una pesta per tot el país, quan, fins la formació dels tripartits, només era endèmica a Barcelona.
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 24/01/2021 7:20 pm
  JXCAT Teniu un PACTE AMB ELS SOCIALISTES DEL 155 Y GAL DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA Estos tambe son de ILLA No lo olvideis
  155 24/01/2021 4:31 pm
  El millor que li ha passat a Catalunya des de 1984.
  Aprende hablar. 24/01/2021 4:24 pm
  Ver para creer, Albert Batet el lengua trapo metiendose con el PSC, este tio no tiene memoria porque si tuviera se meteria la lengua en el cu.Lo.
  Robert 24/01/2021 3:45 pm
  I el candidat Illa el responsable, juntament amb Sánchez dels 70.000 morts de la covid a Espanya per no fer el confinament, ni tenir material, ni ara repartir les vacunes que van dir. Voleu això de president de Catalunya?
  Ramon 24/01/2021 1:00 pm
  Són el partit de la LOAPA, el partit de l'Año de Espanya, el partit dels EREs, el partit més corrupte d'Occident i per damunt de tot el partit del Cuní i llur troupe.

Nou comentari