Un jutjat de Granollers investiga Fèlix Millet després de la denúncia de l’Agència Tributària

El jutjat d’instrucció número 4 de Granollers ha obert una investigació contra Fèlix Millet després que hagi estat denunciat per l’Agència Tributària. Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el maig passat el jutjat va obrir diligències pels delictes de falsedat documental i apropiació indeguda. De moment s’han practicat diverses diligències i s’està pendent de fixar data per a la declaració de l’investigat, informa la mateixa font.

El diari El País ha publicat que, en concret, s’investiga la desaparició de diversos objectes de valor de la mansió de l’Ametlla del Vallès on viu l’expresident del Palau de la Música, objectes que estaven embargats per ordre judicial. Millet, de 85 anys, va ser condemnat pel ‘saqueig’ del Palau de la Música, per un valor de 23 milions d’euros. Els béns embargats i presumptament desapareguts havien de servir per retornar part d’aquests diners.

Segons el diari espanyol, el que s’ha trobat a faltar és un piano de cua de fusta, un capçal de llit del segle XVIII, uns ullals d’ivori, una desena de figures d’animals també d’ivori i tres figures de pedra amb motius africans. Són objectes que formen part, afegeix el rotatiu, dels 44 béns mobles que el 2012, en plena instrucció del cas Palau, el jutge va embargar després d’ordenar el registre de l’habitatge.

Comentaris

    ciutadà Novembre 05, 2021 | 20:18
    Ara que ja està a les acaballes...... I mentre, bé què s'ho ha passat, el malparit.

Nou comentari