La jutgessa de l'1-O de Barcelona cita els 30 processats el 26 d'abril i el 10 de maig

S'els acusa de presumptes delictes de malversació de cabals públics, desobediència, falsedat documental, revelació de secrets i prevaricació
Ciutat de Justícia
Ciutat de Justícia | Europa Press

 

El jutjat d'instrucció 13 de Barcelona ha citat els 30 processats en la causa pels preparatius de l'1-O els propers divendres 26 d'abril i divendres 10 de maig per comunicar-los l'ordre de processament. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) aquest divendres, es tracta del tràmit de la declaració indagatòria dins del procediment sumari.

 

La trentena de persones citades són en la seva majoria excàrrecs públics del Govern de Carles Puigdemont i alguns segueixen a la Generalitat, i han estat processades per presumptes delictes de malversació de cabals públics, desobediència, falsedat documental, revelació de secrets i prevaricació.

 

El primer dia estan citats entre les 16 hores i les 18.20 els primers 15 processats; entre ells, l'exsecretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Conselleria de Presidència i actual secretari de Comunicació, Antoni Molons; l'ex-secretari general de Presidència Joaquim Nin; el secretari general de Treball, Josep Ginesta; el director general de Comunicació, Jaume Clotet; l'exdirector de la delegació del Govern de Catalunya davant de la Unió Europea Amadeu Altafaj, i l'exdirector de Diplocat Albert Royo.

 

El segon dia hauran d'acudir a la Ciutat de la Justícia 15 investigats més en el mateix horari i, entre ells, hi ha la vicepresidenta i presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach; el director de TV3, Vicent Sanchis; el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i el director corporatiu, comercial i de màrqueting de la CCMA Martí Patxot.Comentaris
La injustica espanyola la vergonya d,Europa
Boom
Ñ en caiguda lliure, Europa comença a obrir els ulls, i a obri la boca.
I on són Comuns per defensar la gent?
Europeu
Quanto mais a planificada causa geral contra a Catalunha avança e se desvela, mais se enterra a Justiça do opressor colonialista castelhano.
Joana
I com es diu aquesta senyora que mentre a Madrid es retransmet el gran circ de judici contra 12 i aquesta a la chita callando imputa 30 amb fiancea milionàries? Es un escàndol. L'odi es mutu, mai voldrem formar part d'Espanya.

envia el comentari