El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La jutge ordena a la Guàrdia Civil identificar l’agent que va atonyinar el pallasso Pesarrodona
  • CA

Nou implicat en la causa judicial que investiga l’agressió que va patir el pallasso Jordi Pesarrodona per part de la Guàrdia Civil, el Primer d’Octubre. La titular del Jutjat número 2 de Manresa ha ordenat a la Guàrdia Civil que identifiqui i faciliti el TIP de l’agent que va atonyinar Pesarrodona a les portes de l’escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada. 

En la interlocutòria, signada el 22 de setembre i a la que ha tingut accés el Món, la instructora deixa clar que Pesarrodona va identificar perfectament l’agent i el va reconèixer en una fotografia. Així, la jutge ha remès un ofici a la comandància de la Guàrdia Civil de Saragossa, a fi i efecte que facilitin el TIP de l’agent actuant, tot i assenyalant que provenia de la Unitat UBAD GRP número 5, dirigida pel sergent TIP Y51545H. 

De moment, la jutge no entra a valorar la seva actuació, si que emfatitza que l’agent va utilitzar la “porra”, un “instrument no utilitzat per la majoria dels agents de l’operatiu”. Una circumstància que la instructora defineix com “un element diferencial”. La intenció de la instrucció és “aclarir aquesta actuació singular denunciada que podria ser diferent de l’actuació de l’operatiu en el seu conjunt”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa