El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
JuntsxCat de Manlleu “respecta” la decisió d’Àlex Garrido de dimitir d’alcalde
  • CA

JuntsxCat de Manlleu han enviat un missatge de suport a l’alcalde Àlex Garrido (ERC) després que aquest divendres anunciés la seva dimissió arran d’un vídeo a les xarxes socials on se’l veia en estat d’embriaguesa en un local d’oci, uns fets que van passar aquest estiu. “Respectem la seva decisió i agraïm l’esforç i dedicació que ha demostrat durant aquests anys pel poble de Manlleu”, han recollit en un missatge on també s’han compromès a parlar amb ERC, socis de govern, per “afrontar la nova etapa”.

Des de l’anunci de la dimissió feta pel mateix Àlex Garrido en un comunicat, les xarxes socials s’han omplert de missatges de suport i d’agraïment a la feina que ha liderat al capdavant de l’Ajuntament de Manlleu. Entre els membres de l’equip de govern local, destaca el missatge d’Arnau Rovira, portaveu de JxCat i segon tinent d’alcalde, Arnau Rovira. “Ha esta un honor i un plaer poder treballar junts en benefici del nostre estimat poble; has pres una decisió gens fàcil però que t’honora encara més”, ha expressat a les xarxes socials. I ha afirmat que, després de dos anys treballant plegats, es pot dir que “en política i amb partits polítics diferents es poden fer bons amics”.

En el comunicat enviat aquest divendres, Garrido admetia que el seu comportament era “del tot censurable” tenint en compte la situació “crítica” que travessa el país i la ciutat. Des de fa dos dies que Manlleu té més restriccions del PROCICAT per intentar revertir la corba de contagis de covid-19 i tallar les cadenes de transmissió. D’altra banda, també assenyalava que els representants públics han de ser “exemplars” fins i tot en fets circumscrits “estrictament a la vida privada, com és el cas”. Per tot plegat, va anunciar la decisió “irrevocable” de dimitir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa