Junts diu que “amb la supèrbia” del govern espanyol “no caldrà esperar dos anys els resultats de la taula de diàleg”

Elsa Artadi anuncia que el vicepresident Jordi Puigneró i les conselleres Gemma Geis i Lourdes Ciuró deixaran les actes del Parlament

Junts per Catalunya ha lamentat “l’enduriment de les posicions del govern espanyol” per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya, especialment després de les declaracions de la portaveu de l’executiu de Pedro Sánchez que advertia a l’independentisme que “haurien d’haver après la lliçó”. En una roda de premsa aquest dilluns al matí, la vicepresidenta del partit, Elsa Artadi, ha assegurat que no és un cas aïllat, ja que es tracta d’unes actituds “superbes” que també està mostrant Salvador Illa al Parlament.

“Ens preguntem si aquesta és l’actitud de Pedro Sánchez i del socialisme en general”, ha dit, i ha seguit assegurant que caldrà veure “quin recorregut tindrà la taula de diàleg si ja d’entrada arriben amb aquesta actitud. Potser no caldrà esperar dos anys”.

D’altra banda, la vicepresidenta ha mostrat el suport de l’executiva del partit al conseller Giró amb la feina que està fent per “defensar i donar cobertura” als servidors públics, càrrecs i ex-alts càrrecs de la Generalitat que han d’afrontar les multes del Tribunal de Comptes. “Valorem positivament la determinació del conseller davant d’un Tribunal de Comptes que segueix embogint i perseguint a la ciutadania i servidors públics del govern català pel fet de ser independentistes i aplicar el seu programa electoral”, ha reblat.

Relleus al Grup parlamentari

Artadi també ha anunciat que el vicepresident Jordi Puigneró i les conselleres Gemma Geis i Lourdes Ciuró deixaran les actes del Parlament per “donar pas a tres nous diputats i reforçar la feina que es fa des del grup parlamentari”.

Comentaris

    Gonzalo 26/07/2021 3:08 pm
    Y hablan de soberbia los que montaron toda la charlotada del 1 de octubre con solo el 47 %de voto separratista......vaya huevones.....y justamente la artadi...que junto con el aragonés, una vez finalizada la aplicación del articulo 155, recibieron elogios por parte del responsable encargado de que todo se llevase de acuerdo a la legislación vigente. ..manda huevos....
    Artadi no va voler ser vicepresidenta perquè va dir que tenia molta feina a l'ajuntament 26/07/2021 3:21 pm
    No sabem que fa a l'ajuntament de BCN, però dedica molt temps a enmerdar el nou Govern. Serà covardia com Fuigpelmón?

Nou comentari