Junts demana explicacions al Congrés i el Senat sobre el cas dels ultres de Blanquerna

Presenta una pregunta al govern espanyol sobre la "igualtat" de la justícia pel nou ajornament de la presó als condemnats per l'assalt

El grup parlamentari al Congrés dels Diputats de Junts i al Senat ha formulat una pregunta al govern espanyol en què li demana si considera que l’aplicació del dret per part del sistema judicial de l’Estat “respon a la igualtat entre tots els ciutadans espanyols”. La diputada Míriam Nogueras ha presentat el text després que s’hagi sabut que s‘ha tornat a ajornar l’ingrés a presó dels condemnats per l’assalt a la Delegació del Govern de Catalunya a Madrid l’11 de setembre del 2013 a l’espera que el Tribunal Constitucional resolgui els recursos d’empara que han presentat la majoria. “En gairebé 10 anys no han estat privats de llibertat ni un sol dia, i ja està en tramitació un indult i un recurs al TC”, ha subratllat Nogueras. A la cambra alta, ha sigut el senador Josep Lluís Cleries qui ha presentat la mateixa pregunta.

Comentaris

    català avorrit 09/04/2021 7:37 am
    I el govern estatal contestarà "Els deixem lliures perquè son dels nostres i els polítics catalans empresonats no". No se pas perquè us molesteu a preguntar-ho. O potser és per a justificar el sou elevadíssim que cobreu?.

Nou comentari