Junts per Catalunya tindrà una seu diferenciada del local del PDeCAT per al 21-D

La llista que encapçalarà Puigdemont tindrà una oficina a Barcelona i una altra a Brussel·les, i Jordi Sellas dirigirà la campanya electoral
Els coordinadors del PDeCAT, Marta Pascal i David Bonvehí
Els coordinadors del PDeCAT, Marta Pascal i David Bonvehí | ACN

Junts per Catalunya, la llista electoral que encapçalarà el president Carles Puigdemont —destituït pel govern espanyol— a les eleccions del 21-D, tindrà una seu diferencia del local del PDeCAT, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l'ACN. A més, la candidatura que integraran el PDeCAT i independents tindrà una oficina a Barcelona i una altra a Brussel·les, on ara mateix es troben el propi Puigdemont i quatre consellers de la Generalitat destituïts per l'Estat. D'altra banda, fonts coneixedores de la llista també han confirmat que Jordi Sellas dirigirà la campanya electoral de Junts per Catalunya.


 

Sellas és llicenciat en Ciències de la Comunicació per la UAB i va ser director general de Creació i Empreses Culturals del departament de Cultura entre el 2013 i el 2016. També és membre del Consell d'Administració del Teatre Nacional de Catalunya, a més de consultor de Minoria Absoluta i el Gran Teatre del Liceu, i el creador del programa de ràdio i televisió 'Generació digital'.
Comentaris
Anna
L,avantatge de tot això és que els llapissos es separen per colors. I veurem què tenim

envia el comentari