El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Junts carrega contra ERC per estar “al costat dels del 155 i els que no paguen”
  • CA

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Míriam Nogueras, ha reivindicat aquest dissabte la “política útil” que, des del seu punt de vista està fent el seu partit, a l’haver aconseguit aprovar una esmena per a la creació d’un fons extraordinari covid de 9.362 milions d’euros per a les Comunitats Autònomes, 1.600 dels quals per a Catalunya, sense estar “al costat dels del 155 i els que no paguen”. En un acte des de Vic, ha defensat que “l’única manera de cobrar, protegir la llengua i la cultura és amb la independència”. En aquest sentit ha criticat que “hi ha molts que se senten còmodes des del mentrestant” -en referència a ERC i els pactes que ha assolit amb el govern espanyol- i ha recordat que el govern de Pedro Sánchez “no compleix mai i no executa mai” el que promet.

A l’acte també hi han participat el diputat de Junts al Parlament, Jaume Alonso-Cuevillas; l’alcaldessa de Vic i presidenta del Consell Nacional, Anna Erra; la regidora de Junts a l’ajuntament de Moià, Montse Girbau, i el coordinador de Junts a Osona, Enric Roca.

L’alcaldessa de Vic i presidenta del Consell Nacional, Anna Erra, ha refermat la “gran tasca de l’exili”, en una setmana de nou revés judicial per a l’estat espanyol. “Gràcies al president Carles Puigdemont tothom coneix el que passa a Catalunya: ens castiguen per defensar el nostre país”, ha dit. Davant d’això, ha assegurat que “Junts per Catalunya seguirà persistint.”

Per la seva part, el diputat de Junts al Parlament Jaume Alonso-Cuevillas ha traslladat durant l’acte que “a Junts per Catalunya estem preparats” i ha recordat que “Som el partit que desacomplexadament apostem per la independència, som els del president Puigdemont”.

Al seu torn, la regidora de Junts a l’ajuntament de Moià, Montse Girbau, ha destacat el “paper municipalista” de Junts. “Els municipis són i han de ser la base del nostre partit, ja que des dels municipis podem aconseguir un país més just, solidari i lliure”, ha reblat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi Coll a novembre 27, 2021 | 22:11
    Jordi Coll novembre 27, 2021 | 22:11
    Miriam Nogueras és la reencarnació de Lucifer. Fa tot el posible per separar als indepes. Va de pura entre les pures però en realitat es un petardo que ens està fent molt mal. Amb gent tant excloent no arribarem mai a la independència.
  2. Icona del comentari de: Gonzalo a novembre 28, 2021 | 00:51
    Gonzalo novembre 28, 2021 | 00:51
    Del acuerdo juntos por el cash -psc en la diputación de Barcelona, mejor no hablar, verdad?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa