El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Junts acusa Sánchez de “menystenir” el Govern a la taula de diàleg
  • CA

Junts ha acusat el president espanyol Pedro Sánchez de “menystenir el Govern i les institucions catalanes” per no concretar encara si anirà a la taula de diàleg. Així s’ha expressat aquest dimarts la portaveu del grup parlamentari Mònica Sales en una compareixença davant la premsa a Brussel·les, on el partit es reuneix per encetar el nou curs polític. “Sánchez sempre té una excusa per no reunir la taula de diàleg perquè no té cap proposta política a fer”, ha dit Sales davant dels “rumors d’un possible ajornament” de la reunió.

Junts ha reiterat que no decidirà qui anirà a la taula de negociació fins que l’executiu espanyol digui quan es farà, qui anirà de part seva i quin serà l’ordre del dia. Fonts de JxCat asseguren que no es plantegen boicotejar la taula si finalment es convoca la pròxima setmana, però avisen que triaran els seus representants en funció del rang que trobin a l’altra banda.

“Està clar que Sánchez ha de venir”

El grup parlamentari de Junts ha viatjat fins a Brussel·les aquest dimarts per trobar-se amb el president del partit, Carles Puigdemont, i mantenir unes “jornades de treball” fins dijous per encarar el nou curs polític. A la trobada han assistit el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, el cap del grup parlamentari Albert Batet i el secretari general de la formació, Jordi Sànchez.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a setembre 07, 2021 | 17:42
    fat boy setembre 07, 2021 | 17:42
    Que s'esperava?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa