Junqueras recorrerà el rebuig al recurs contra el Parlament Europeu per deixar-lo sense escó

El líder d'ERC espera que l'última instància judicial a Luxemburg sigui "més receptiva" amb el cas

El líder d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, recorrerà al Tribunal de Justícia de la Unió Europea el rebuig inicial al recurs contra la decisió de l’Eurocambra de declarar vacant el seu escó. Després que el Tribunal General de la UE, primera instància a Luxemburg, hagi desestimat la queixa de Junqueras contra el Parlament Europeu, des d’ERC avancen que ho impugnaran en última instància. “El TGUE ha perdut una oportunitat d’ajustar el Dret de la Unió a les exigències dels Drets Fonamentals”, lamenten a ERC. Així, esperen que el TJUE sigui “més receptiu” amb el seu cas. Amb tot, els republicans asseguren que “tot depèn de la decisió última del Tribunal Constitucional i del Tribunal Europeu de Drets humans” quan els hi arribi el cas.

A part dels litigis a Luxemburg, el líder d’ERC està pendent del recurs de súplica davant del Tribunal Suprem per treure-li el mandat com a eurodiputat.

Comentaris

  Gonzalo 15/12/2020 8:39 pm
  laZis, vais de victòria en victòria hasta la derrota final. Jajajajajjajajajajajaa!!!! Ha salido guapo el osito en esa foto....
  Joanka 15/12/2020 9:04 pm
  que recorri l que vulgui té raó però per un altre costat ajuda a fer fort el gobierno d'egpanya... pot ser que s'ho faci mirar ja que amb tenir la raó no és suficient. O potser és que no ha aprés res en tants anys!!!
  31
  32
  Respon
  Junki, campeón... 15/12/2020 9:15 pm
  ... tevacomé... otro mohón.
  30
  31
  Respon
  El cit campejador 15/12/2020 10:11 pm
  Gracies indepes, de derrota en derrota
  Ramon 15/12/2020 10:42 pm
  Tan bon punt fetes les eleccions del 2017, que per culpa d'ERC va quedar en primer lloc un partit espanyol, Junqueras va dir que el seu partit faria coses que no les entendríem. MASSA, QUE US LES HEM ENTESES, TRAÏDORS!!!
  72
  73
  Respon

Nou comentari