Junqueras: "Feu que el bé derroti el mal"

Tutit del vicepresident empresonat per ordre de l'Audiència Nacional
Oriol Junqueras a l'Audiència Nacional
Oriol Junqueras a l'Audiència Nacional | ACN

"Feu cada dia tot allò que estigui al vostre abast pq el bé derroti al mal a les urnes el 21D. Dempeus, amb determinació i fins a la victòria". Aquest és el tuit del compte personal del vicepresident Oriol Junqueras que ha sorgit una hora després que la magistrada de l'Audiència Nacional, Carme Lamela, hagi dictat presó incondicional per a ell i set consellers més de Govern. 

 

Més informació en breu 

 Comentaris
Gabriel
El mal son els espanyols, i el bé son els catalans independentistes. Si us plau, que quedi clar.
Té raó. Si s'analitza:
L'espanyoleria és exaltació nècia, violència, molta enveja, baixa estofa, crueltat i, en resum. Intransigència irracional. No es pot dir de cap independentista que vulgui arraconar els catalans que no pensen igual. Al contrari, volen que el que ells creuen millor per als seus fills, sigui tant per a ells com pels altres. No s'han vist insults, ni menyspreus , ni maltracte, ni prepotència. Només la legítima aspiració de prosperitat per a tots. Guanyaràn els inquisidors de merda?
Federalista
Home vice Carpanta junqui, de moment el mal sou vosaltres empresonats, com lo que sou uns colpistes,i uns presumptes delincuents.
Barrio Sésamo
Bons i dolents. Delinqüents i jutges. Em salto la llei o sóc demòcrata. Declaro una independència impossible i em vull anar de rositas. Avui a la presó no hi ha els bons i, per descomptat, no dormen entre dolentots per motius polítics.
Anselm Llorenç
Sense entrar en qüestions polítiques, ja n'estic fins al capdamunt de la beateria del vicepresident. Resulta una mica bavós, com aquella canço dels Viva la Gente (dels quals es deia que els finançava la CIA): "Con más gente a favor del bien/en cada pueblo o nación,/habría menos gente difícil/y más gente con corazón". I fa pocs dies ens volia fer creure que els valors cristians són iguals que els valors universals. Que va estudiar per a capellà?

envia el comentari