Junqueras diu a Llarena que "ni un euro del pressupost" s'ha destinat a l'1-O

El vicepresident només respon les preguntes del seu lletrat durant la vista on se li comunica el processament
Oriol Junqueras
Oriol Junqueras | Jordi Borràs

La declaració indagatòria d'Oriol Junqueras davant el Tribunal Suprem ha durat uns 40 minuts i el vicepresident només ha respost a les preguntes del seu lletrat, Andreu van den Eynde. Segons fonts presents a la declaració, Junqueras ha remarcat que no s'ha destinat "ni un euro del pressupost al procés". Com que el mateix Junqueras ha manifestat que només respondria les preguntes de la defensa, ni el jutge Llarena ni les acusacions han formulat preguntes. La declaració indagatòria serveix perquè el jutge li comuniqui formalment que el processa per rebel·lió i malversació. Després de Junqueras, ha començat la declaració indagatòria de Jordi Sànchez. El darrer en comparèixer davant el jutge serà Jordi Cuixart. Per primer cop, a la sala també hi és l'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, després que Llarena hagi deixat al president personar-se a la causa.


 

Les mateixes fonts han explicat que el vicepresident ha argumentat davant el jutge que convocar un referèndum "no és delicte" i també s'ha autodefinit com una persona que creu "en la dignitat humana, el pacifisme i la convivència"
Comentaris
Lo que tu diguis Oriol
"Convocar un referèndum "no és delicte"" sempre que el convoqui el Govern Espanyol que és qui té la competència per fer-ho. Si ho convoca una comunitat autònoma és il·legal i si és d'autodeterminació ni et dic.
Ramon
O enganyes ara al jutge o vas enganyar llavors els catalans. Estic pel segon.
Ramon Mea Culpa
O enganyes ara El jutge o vas enganyar llavors els catalans. Estic pel segon.
El llarena no li arriba ni a la sola de les sabates al Junqueras
El jutge FDP llarena segur que no s´ha atrevit ni a mirarli a la cara al Junqueras, en un acarament entre tots dos , el Junqueras s´el menja amb patates.
lllibertatPresosPolítics
Junqueras diu a Llarena que "ni un euro del pressupost" s'ha destinat a l'1-O. Montoro i Rajoy també ho diuen.
Ramon
Jo crec que Junqueras li diu la veritat al jutge en relació amb l'1-O. I per tant crec que llavors va enganyar els catalans. Una cosa implica l'altra. Però, vaja, no és cap descobriment. Que l'1-O no va tenir res del que tant havien garlat comparativament amb el 9N ja va ser quelcom obvi en temps real. Ara davant el jutge es limiten a reconèixer-ho.
Ramon
Tot i l'evidència que l'1-O s'assemblava a la xerrameca prèvia d'ERC com un ou a una castanya, arribats a aquell punt, pam, canvi de guió i reconvertim la consulta en el moment de la desobediència, el trencament i la resistència heroica a la repressió. Molt de morro però, va, ho comprem. Ara bé, aquest ulterior nou gir de guió ja sí que no. I menys encara, que sigui la pròpia ERC qui ens el vol encolomar. Això ja ni de conya. ERC no pot comminar ara a la claudicació. ERC, no.
En mi opinión, el Sr Junqueras ha actuado como un perfecto irresponsable.
Pero en opinión del propio interesado, el Sr. Junqueras mola cantidad

envia el comentari