Junqueras destaca que hi ha "260.000 empreses que no han mogut la seu social" de Catalunya

"Segur que tothom interpreta que hi ha oportunitats rellevants de futur, com ha passat en altres economies", destaca el vicepresident català
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras | ACN

El vicepresident català, Oriol Junqueras, ha dit aquest divendres a Catalunya Ràdio que “260.000 empreses no han mogut la seva seu social” en plena polèmica per la fuga de companyies a causa de la incertesa política.  Junqueras ha afirmat que els canvis de seu social que hi ha hagut fins ara “no tindran impacte” sobre l’economia perquè, segons ha dit, “segur que tothom interpreta que hi ha oportunitats rellevants de futur, com ha passat en altres economies”.

 

Junqueras ha afegit que l’economia catalana creix “el triple de ràpid que el nostre dèficit públic”, un fet que ha considerat “impossible de trobar en qualsevol país del nostre entorn”. “Si algú no inverteix en una economia així, estarà cometent un error”, ha subratllat, tot afegint que “fins ara el que tenim és rècords històrics d’inversió estrangera directa”.

El vicepresident ha comentat, a més, que “una cosa és la història i l’altra és la profecia apocalíptica, que són dos gèneres diferents”. Sobre els canvis de seus socials d’empreses ha insistit que el Govern respecta “les decisions de les empreses, més si ho fan les juntes d’accionistes, som respectuosos amb la llibertat d’empresa i de la llibertat de consum”.

 

D’altra banda, Junqueras ha comentat que espera poder complir el mandat de l’1-O “en el termini de temps més curt possible” i ha afegit que ara es proposa “cuidar i preservar la unitat que permet fer-ho”. Ha recordat que fer-ho “no depèn només de mi” i ha rebutjat una convocatòria d’eleccions: “No és la millor manera d’avançar perquè durant 54 dies tothom estaria pendent de les eleccions i no pas del compliment del mandat democràtic que ja tenim”.

 

A banda, Junqueras no ha descartat ser detingut i acabar a la presó: “Com que ens investiguen per qualsevol cosa,  i han detingut companys nostres abans, no seria sorprenent que sigui així, no ho he descartat mai”. El vicepresident ha dit que en tot cas ell és “irrellevant” de manera que si deixa d’ocupar el càrrec que ocupa “per sort hi ha molta gent que ho farà millor” que ell.Comentaris
Junqueras destaca que hi ha un canguelis de collons !! Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Junqueras destaca que hi ha un canguelis de collons !! Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
ddemocracia a la catalana !
1-O PUCHERAZO !! PUCHERAZOOOOOO!! al mes pur estil dictadures !!
comentario del Sr. Ramon Lobo en TV3 !!
los indepen ! mienten y se lo creen ! para los indepen adoctrinados : para que no mientan !! Europa lo mateix es deia se Slovenia, Slovaquia, Letonia, Lithiuania, Estonia : : : : : : Slovenia tenia el apoyo total de Alemania : : : : : : Slovaquia Chequia se la quito de encima : : : : : : Letonia, Lithiuania, Estonia la URSS no tenia constitucion reconocida por nadie . : : : : : : : : : apa indepen ! no digais mas falsedades !!i
Ramon Lobo periodista que no es adoctrinado por nadie.
mienten y se lo creen ! para los indepen adoctrinados : para que no mientan !! Europa lo mateix es deia se Slovenia, Slovaquia, Letonia, Lithiuania, Estonia : : : : : : Slovenia tenia el apoyo total de Alemania : : : : : : Slovaquia Chequia se la quito de encima : : : : : : Letonia, Lithiuania, Estonia la URSS no tenia constitucion reconocida por nadie . : : : : : : : : : apa indepen ! no digais mas falsedades !!i
Atenció sitgetans
Passejant pel centre de Sitges, carrer Nou i carrer Major, he vist un individu amb una carpeta que portava un mapa imprès i un full amb files i columnes, tipus excel, i anotava en el mapa els llocs on hi havia estelades. Ara ho fan de forma més discreta. No se si una de les mesures del gobierno de España serà prohibir estelades o bé són policies o guardia civils que marquen objectius per treure-les de nit.
Jose Sanmarti
Alguien nos podria comentar si el nuevo SEAT se montara en el Poligono Industrial Fondo De Llitera de Fraga ( Huesca)
Junqueras destaca que hi ha "260.000 empreses que no han mogut la seu social" de Catalunya
Lo correcto seria que fueran : 260.980 !!
Junqueras no destaca
Junqueras no destaca que el 1-O fue un soberano : PUCHERAZOOOOOOO!! PUCHERAZOOOOOOO !! mas le vale !! no destacarlo !!
Junki es un genio
Nos recuerda que la Fleca de la Cantonada (4 personas), la Llampistería del Barri (7 personas) y la Pescatera (ella, su hermana y la sobrina) no van a mover la sede social de Cataluña. Collonut.
"per"
ja poden marxar totes les empreses de Catalunya, viurem del "per"...ens hauràn de mantenir els espanyols.

envia el comentari